Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P93a40v15e53l 57M28a55c87h

6. 3. 2019 22:18

Jestli jste si nahodou pane Kulhavy nevsimnul tak vic nez 50 (slovy PADESAT) vlad sveta jsou proti Mandurovi. Ti podle vas vsichni chteji venezuelsky olej? Jste zaujaty jako vas prispevek a pro vasi zaujatost nemuzete videt veci tak jak jsou. Situace ve Venezuele dnes je podobna situaci v Cesku v roce 1989. Venezuelsti levicaci privedli jejich zem na buben a uz nevedi co delat jen proti obycejnym lidem pouzivat policii a armadu. Venezuelane uz proste maji dost levicackych experimentu na lidech jako i v jinych zemich sveta.

1 1
možnosti
PM

P44a75v43e75l 26M54a17c89h

6. 3. 2019 22:05

O nas? Co je to za blbost? Vy si pane Reznik delate legraci, ze?

0 0
možnosti
MK

R^ Je zcela evidentní, že kritici článku užívají jen obecné námitky protkané osobními urážkami. Žádná konkrétní data, především směřované k obhájení kroků USA.

Kdybych o Venezuele nevěděl ani čárku, ale za to vím, co všechno Američan ve světě rozhrabal, dal bych naslepo za pravdu autorovi článku než těmto kritikům.

Jako skoro všude, tak i tomto případě, je základní mantrou "peníze až na prvním místě" a dle toho lze dovodit, že Američan chce mít kontrolu nad venezuelskou ropou a udělá - dělá pro to vše, tedy i to nelegální. Znárodnění není možno odpustit. Trump to řekl zcela otevřeně : " Americké zájmy jsou jednoznačně prioritou" a vše ostatní je na druhé koleji.

Tento postup USA vůči světu má samozřejmě svou vnitřní (americkou) logiku, je potřeba s ním počítat, ale v žádném případě se s ním smiřovat, ba dokonce jej obhajovat - vážení kritici článku.

2 6
možnosti
VH

1. Napsal jste jedno přirovnání špatně. Správně mělo znít "...většina Latinoameričanů miluje gringy - amíky asi tak, jako my R.u.s.á.k.y".

2. Moc se mně líbí. když se fake blog odvolává na množství dalších, stejně fake blogů.

1 0
možnosti
VS

Podle vašich lží a stylu psaní je možno říci, že SPD jsou normalizační komunistéRv

7 2
možnosti
Foto

Fašístícký majdan? Asi moc představu o fašismu nemáte, že?

5 2
možnosti
TB

máte pravdu,neví nic, kdo byli vlastně fašisti, ale zajímavé, že takto se označovali Němci za 2.VV, A přitom nebyli fašisti, ale nacisti

1 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, snadno prokazatelnou nedávnou historií, kterou ignoranti, hlupáci a fašisticky smýšlející občané pokládají za slátaninu.

Karma R^R^R^

4 10
možnosti

Víte, že jste se naprosto výstižně popsal? Sedí na vás všechny tři atributy. To byl záměr?

12 1
možnosti
Foto

Mohu si o dění ve Venezele, jak uvádí autor, a informacích z medií myslet ledacos, ale tleskat téhle Večerníčkově slátanině, to může opravdu jenom slabomyslnej

10 2
možnosti
DR

To jo. Co by za takové hodnocení někteří z těch moudrých a spravedlivých blogerů dali. :-)

3 5
možnosti
MV

Ono zpravodajství p.Borka ze středního východu je také velmi objektivní;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

"Venezela", to je nějaká nová venezuelská telenovela?8-o

5 3
možnosti
LH

Jasně syrova jak se píše níže.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury