Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Perfektní článek. Měli by jej povinně třikrát a pomalu přečíst zdejší cokolivbijci a některé místní poblouzněně diskutující dámy. Spojenectví na základě ideálů, vznosných myšlenek a historických vazeb je pro šašky co stávají před mikrofony a kamerami. Skutečné události a rozhodující kroky se provádějí právě pod tou mediální mlhou. Většina schůzek a jednání (obchodních nebo politických) sestává z vlastních dohod a také z domluv, jak se bude výsledek presentovat. Kdy se řekne jedno a kdy druhé a kdo to řekne. Pravidelně zde diskutují lidé, kterým by ani deset podobně sepsaných článků nebylo k prospěchu.

2 0
možnosti

Moment, vy opravdu dáváte rovnítko mezi "neinformování o něčem" a "vlastizradu"? Vy jste opravdu přesvědčen o tom, že pokud někdo o něčem neinformuje (nebo nedej bože v rozsahu a termínu odpovídajícího vašim představám), že tak činí s cílem uškodit? Jste si jist, že i vy jste ve svém článku (a nebo dalších článcích) postihl všechny možnosti a že jste také nedopustil vlastizrady tím, že o něčem neinformujete?

Tolik k hlavní demagogické linii.

Druhá věc je, proč máte za to, že to ČT tají? Netají to třeba i časopis Abc, TV Mňau, nebo, abychom zabrousili do institucí vedených / placených státem, třeba ČTK? Nebo nedejbože, pokud se některý učitel ve škole opomene zmínit o nějaké události, nemohl by to být vlastizrádný záměr?

Třetí věc je, že spoustu těch informací strašně přeceňujete.

0 1
možnosti

Pane Nováku,

jen pro doplnění vašeho výčtu:

Kongres USA již v roce 1984 přijal zákon "The Communications Assistance For Law Enforcement Act (CALEA)", který vyžaduje, aby poskytovatelé telekomunikací a výrobci zařízení umožnili státním orgánům zachytit komunikaci jejich uživatelů. Tento zákon byl později rozšířen, aby platil i pro širokopásmový internet a poskytovatele VoIP.

Legislativa také umožnila používání systému NarusInsight, který umožńuje FBI na jediném zařízení sledovat miliony uživatelů telekomunikačních služeb a internetu po celém světě. A že to vskutku masivně dělají po celém světě svědčí i odhalení odposlechů Merkelové.

O automatickém odesílání, archivování a následném zneužívání informací o uživatelích Facebooku, Googlu, Microsoftu a prakticky všech softwarů od všech dodavatelů ani nemluvě. To už je nošení dřeva do lesa.

2 0
možnosti

Proč by nás spojenci odposlouchávali, když o nás všechno vědí? ;-D

2 1
možnosti

Doverjat a preverjat.

Je to tak spravne?

2 0
možnosti

Vy to ale, soudruhu, nevidíte správně politicky. Vy se opíráte jen o fakta!:-)

17 0
možnosti

Fakta, která ovšem nikdo nepopírá. Nebo vy jste až do tohoto blogu nevěděl o tom, že CIA odposlouchávala i madam Merkel? Nebo o tom, že se Američané nikdy netajili tím, že v rámci boje proti terorismu budou sledovat komunikaci na sítích?

0 0
možnosti

...... tak největší čurina bude až praskne, keho všeho vodposloucháváme MY;-D!

4 0
možnosti
Foto

Ano, vynalezli jsme kouzelné sluchátko, kdo ví, zda si ho pan kolega nenechal patentovat a teď pečlivě sleduje konkurenci, zda ho nepředběhla.

1 0
možnosti

J71a88n 25H72y23n41e26k

14. 1. 2019 13:52

Vy všichni chytří si poslechněte odborníka Andora Šándora třeba na ČR2 - Jak to vidí - z 9.1.2018 a snad si uvědomíte, že váš jenom jediný a správný názor asi moc správný není, protože nemáte informace a hlavně jste ovlivněni ideologií, která naší suverenitu zcela podkopává a lze jí nazvat vlastizrádným přístupem naší veřejnoprávní ČT. Jinak dávám blogu R^

6 2
možnosti

J40i18r35i 71C97e62e

14. 1. 2019 14:01

Šándor taky nemá informace, jen dávnou praxi. Ve funkci ve Vojenském zpravodajství skončil v roce 2003. Teď se živí jako bezpečnostní poradce pro pražský Dopravní podnik, kde se zabývá bezpečností metra.

4 0
možnosti
Foto

;-D Inu, nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Ovšem dle situace, i momentální potřeby. Všichni jsou i čučkaři. S pozdravem čučkař;-)

4 0
možnosti

Zasloužená karma.

R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury