Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

To si děláte legraci? Takové řeči nepatří ani do hlavy, ani do hospody. V žádném případě nepatří do politiky, natož na parlamentní půdu. A je jedno, do jaké strany takový člověk patří. Na druhou stranu kladně hodnotím, že ho SPD k soudnímu stíhání vydala, protože kdyby ne, vypovídalo by to o přesvědčení celé strany a zpochybnilo by její sounáležitost s demokratickým zřízením naší země a souznění naší ústavy s Listinou základních práv a svobod https://www.psp.cz/docs/laws/listina.html.

Navíc v té době vyznělo ze strany SPD, pokud vím, více podobných hlášek (souhlasná hláška poslankyně Vaší strany k nenávistným komentářům). Zkrátka dle mne (a jsem ráda, že i podle orgánů činných v trestním řízení), pokud zmíněný výrok jednoznačně koliduje s s příslušným článkem (konkrétně 3. článek 1. hlavy a 6. článek, hlava druhá, oddíl první) LZPaS, nezasluhuje osoba, která ho vyslovila, svobodu slova a dle mne naní ani úctyhodným reprezetantem žádné politické strany, tedy ani SPD.

10 1
možnosti

U SPD to bylo tak, že se ho nejprve Okamura zastal. Ale když se objevily pádné důkazy, dal od něj radši ruce pryč. Teď alibisticky říká, že už není zaměstnancem strany.

4 1
možnosti
JL

Myslím, že tento člověk nepatří do politiky. svoje hlášky o plynu si může říkat doma v hospodě, tam to nikomu vadit nebude.

7 1
možnosti
VB

Já myslel, že to v hospodě bylo.

5 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury