Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H28a92n65a 75V62l69k59o60v92á

10. 6. 2017 13:10

Píšete o sobě, že jste novinář. Máte tedy jistě ozdrojované všechny informace včetně té, že čtvrtina neplatičů nejsou otci svých dětí. Mohu požádat o ten zdroj?

0 0
možnosti

P82a87v40e33l 29R75u63s42ý

26. 5. 2017 9:06

Základní problém Ústavního soudu spočívá v tom, že opět, ignoroval ústavní práva dítěte. Dítě je to, které má ústavní právo na péči otce, je-li to možné, a zde to evidentně možné je. Ústavní soud tak nadřadil zcela nesmyslně podústavní normu nad Úmluvu o právech dítěte.

5 1
možnosti

Toto dite ma oba rodice a urcite je to tak lepsi. Zvlast kdyz je to holcicka.

0 2
možnosti

Rodičovská práva v této zemi přes soud ? Vvezměte jenom, kolik dětí je prakticky odejmut po rozvodu otcům, kteří mají pouze povinnost platit alimenty. Právo přes soud je k smíchu. Právo jedině vynucené silou může něco zmoci.

3 2
možnosti

Melete nesmysly. US rozhodl zcela dle zákona. Můžete si o něm myslet co chcete.

PS: jaký je v tomto případě zájem dítěte?

2 2
možnosti

P95a70v37e14l 23R95u37s93ý

26. 5. 2017 9:07

čl. 7 Úmluvy o právech dítěte.

2 0
možnosti

Hlava II

Nabývání státního občanství České republiky

Díl 1

Způsoby nabývání státního občanství České republiky

§ 3

Státní občanství České republiky se nabývá

a) narozením,b) určením otcovství,c) osvojením,d) nalezením na území České republiky,e) udělením,f) prohlášením, nebog) v souvislosti se svěřením do ústavní, pěstounské nebo jiné formy náhradní péče (dále jen „náhradní péče“).

1 0
možnosti

P46e65t55r 49T54ů72m23a

25. 5. 2017 22:33

Ústavní soud zase jednou ukázal, že to není nic jiného, než sbírka měňavkovitých, bezcharakterních darebáků. Sám jsem v Nigerii dva roky pracoval, takže o vlastním otci dítěte a jeho důvodech si iluze nedělám, stejně tak jako o matce a "právním tatínkovi" (chudák dítě), ale jde o princip, o systém. To, co je v České republice není "právní pořádek", ale bordel a řekl bych, že je to čím dál horší. Právo musí být v souladu se spravedlností a Ústavní soud má právo šlechtit, ne ho ještě více k.....t. Naprostý souhlas s panem Jadlovským, co pak bude ten Nigerijec té dceři říkat? Já jsem Tvůj stejně zbarvený Anděl strážný? A na základě čeho se bude domáhat styku, možnosti výchovy a rodinného života?

5 3
možnosti

To dite neni chudak, ma rodice, kteri ho vzali za sve.

1 2
možnosti
Foto

Hezký článek, naprostý souhlas s argumenty. Nedělám si iluze o morálním profilu nikoho z dospělých, ale Ústavní soud se projevil jako cirkus. Otci upřel právo na jeho dítě, když uvedl, že právním otcem je manžel matky, ale zároveň otci poradil, aby požádal o styk s dítětem. Styk s dítětem bude mít na základě čeho? Že by otcovství?

4 3
možnosti
Foto

Ústavní soud pouze uvedl, co je v našem právním pořádku možné. Nic víc.

1 1
možnosti

J79a36n 68R97á28ž

25. 5. 2017 19:27

Ptali se kamaráda, proč po rozvodu neusiluje o střídavou péči. "S radostí pozoruji, jak můj syn žije v láskyplném prostředí se svým novým bráškou a člověkem, který ho má evidentně rád a chová se k němu jako otec. Jezdí spolu na lyže, denně ho vozí na tréninky, učí se s ním a pod. Alimenty, které posílám, mu nový "táta" dává na zvláštní účet, takže mu je šetří, aby je mohl v dospělosti využít.

Proč bych mu měl plnit hlavou zmatkem a narušovat jeho vnímání toho, kdo je tím pravým tátou. Zda ten, kdo ho z jeho nového prostředí, kde se cítí dobře a přirozeně, vytrhává nebo ten, kdo se o něj bezvadně stará a vytváří mu prostředí harmonické rodiny"

Pro mne toto je projev milujícího otce, který dovedl potlačit své ego ve prospěch dítěte!

Běžte do háje se svým zcela nezdravým názorem na otcovství, který je velmi často v rozporu se zájmy dítěte a většinou bývá jen projevem uraženého ega. Pro dítě je otcem ten, kdo ho má rád a koho má dítě samo rádo, nikoliv ten, kdo v ženě utrousil pár spermií a pak si chce na otce hrát!

4 9
možnosti
Foto

Chce to silného chlapa. Nemyslím, že bych to dokázal.

2 0
možnosti

L94u28k38á80š 88F87o20k92t

25. 5. 2017 17:05

Klasika je ochranná lhůta ve které je žena po rozvodu :-) Otěhotní v novém vztahu a exmanžel platí alimenty.

2 2
možnosti
Foto

Pokud nevysoudil opak.

2 0
možnosti
Foto

Ta otazka je polozena spatne. Proc existuje zakon ktery manzela dela automaticky otcem a moznost popreni otcovstvi je v takovem pripade temer nulova?

2 1
možnosti
Foto

Takový je prostě zákon a proto je manželství.

Nevím, jestli jste ženatý nebo svobodný, či jste někdy ženatý byl, ale manželství není nic jiného, než smlouva o penězích a o dětech.

1. Veškeré peníze, které manželé společně získají, jsou společné peníze.

2. Veškeré děti, které se v manželství narodí, jsou dětmi manželů bez ohledu na to, kolik z nich jsou "kukačky". To zákon prostě neřeší.

7 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS