Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politiku u nás určuje premiér, který v životě neokusil běžný život, pomstychtivý alkoholický stařec a daně odkloňující a dotace přijímající ministr financí. A všichni tři z většinové vůle lidu. Tak co jsme vlastně zač?

12 0
možnosti
LV

Nejen z vůle, ale i za jeho potlesku. Jsme národ škodolibých trapných skrčků.

1 2
možnosti
Foto

Přijetí demise premiéra znamená demisi celé vlády, ačkoliv to ústava výslovně nestanoví. Předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský odkázal na knižní komentář k ústavě, jehož je hlavním autorem. V komentáři také stojí, že je prezident povinen vyhovět premiérovu návrhu na odvolání člena vlády, byť to nemusí vždy učinit okamžitě, ale třeba až po politických jednáních.„Obecně se má za to, že přijetí demise předsedy vlády znamená demisi vlády celé a odstartování procesu kreace nové vlády,“ stojí v komentáři vydaném v roce 2015 Více na: http://www.euro.cz/politika/demise-premiera-je-demisi-vlady-pise-rychetsky-v-komentari-1346132#utm_medium=selfpromo&utm_source=euro&utm_campaign=copylink Takže stanovisku Ústavního soudu je závazné i pro Zemana.

6 1
možnosti
RS

Mám na vás otázku, vy jste včera slyšel od Zemana slova o tom, že neodvolá celou vládu? Sledoval a poslouchal jste Zemana večer na Barandovu? Tak si to poslechněte a nevěřte polopravdivým komentářům.

7 0
možnosti
Foto

I93v28a23n 38M93a54r89e70k

5. 5. 2017 19:29

Sobotkovy podrazy ? . . . . . . Ještě se budeme divit . ;-(

7 0
možnosti
JB

No nevím, právě sleduji TV, a všichni oslovení ústavní právníci tvrdí, že s premiérem padá celá vláda.

6 1
možnosti
Foto

také jsem sledoval ČT ale pak jsem to musel přepnout. ČT je až okatě na straně Sobotky a já se ptám kdo ještě kromě nás diváků tuhle sebranku financuje. Autor má pravdu. Sobotka rozhoduje za vládu jak absolutista a nikdo mu to v ČT nevytknul. Odvolává Babiše, ačkoliv v koaliční smlouvě podepsal, že takové odvolání MUSÍ být po shodě s koaliční stranou, ke které ministr patří. Celá šaškárna s Babišem dokazuje, jak moc politikům vadí, že už nemohou vysávat státní kasu a jak se bojí, že je ANO na podzim převálcuje.

21 4
možnosti
VP

Co se včera doopravdy na hradě stalo ? Podívejte se na nezkrácený a nesestříhaný záznam .... http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=183888

1 0
možnosti
Foto

Rozhodně karma! R^

Jen bych k samotnému názvu článku podotkl, že Sobotka "neuklouz", Sobotka takto v politice "pajdá" na obě nohy už desítky let a je naprosto neuvěřitelné a nevídané, že se někdo takový vůbec mohl propolitikařit až do funkce premiéra! Rv

Jeden pán mu kdysi na veřejnosti dal pěknou po hubě. Měl tehdy přitlačit! R^

12 3
možnosti
JR

J51a98n 29R80á64ž

5. 5. 2017 19:52

Jeho spolustraník Wagner mu dal tehdy jen facku a Sobotka z té facky udělal drama. Ještě teď se musím smát, jak jsem ho pak viděl s krčním límcem když dělal bolestivé grimasy v televizi .....komediant!

2 2
možnosti
ON

Dočetl jsem do pseudoprávníků. Víc nemělo smysl od tohoto pseudoblogera.

10 9
možnosti
JN

Škoda - na zavěr je analýza od bývalého ůstavního soudce Z. Koudelky, která sice skutečné právníéky nepřekvapí ale mediální scéna hlavně na ČT to samozřejmě vidí jinak - 'kol je přece jasný - sejměte Zemana

6 1
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury