Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Jarine, karma jako prasátko. Máš naprostou pravdu a kdo hlásá, to co Hlásný, nemůže to mít v palici v pořádku.

2 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas a karma R^

2 0
možnosti
ZH

Tak dneska jsem přečetl až k rozděleni Pegidy. Fakt si myslíte, že zakladateli Bachmanovi tajná služba vyrobila trestní rejstřík dealera a okradače starých babiček na zakázku? Vy jste blázen, který nemá vůbec páru o tom co píše. ;-D

0 3
možnosti
LN

..to je právě ten rozdíl...tenhle šel od válu...a estébák u náse je ministrem financí...ale vám je to k smíchu....Rv

3 0
možnosti
LN
Foto

Karma za celkem dobře sepsaný souhrn, toho co se událo a rozumnou úvahu k motivacím daných provokacích.

9 0
možnosti
TP

Zatím jsem neviděl, že by se Konvičkovci od útoků distancovali. Možná, že se vzmůžou na prohlášení, že to byla jen nadsázka, jako šibenice na demonstraci.

0 13
možnosti
TT

Od jakých útoků prosím? Já jsem tedy neviděl ani jeden zdokumentovaný útok konvičkovců.

5 0
možnosti
PK

Dovolím si citaci :

Banjamin Kuras - Salámová islamizace:

1. Radikální muslimové provedou teroristický útok, „vyprovokovaný“nějakým zlem Západu. 2. Umírnění muslimové se distancují a zdůrazní, že jde jen onepatrnou menšinu radikálů. 3. Titíž umírnění muslimové si postěžují na zesílenou vlnuislamofobie namířenou na mírumilovnou většinu a varují, že by mohlavyprovokovat další terorismus.

4. Mainstreamoví politici s pomocí umírněných muslimů v boji protiislamofobii zavedou represivní opatření omezující svobody nemuslimů.

5. Média, kultura a školství zavedou dobrovolnou autocenzuru, abynebyly z islamofobie a xenofobie obviněny, a z téhož důvodu policie, soudy aveřejné instituce přestanou stíhat zločiny muslimů.

6. Umírnění muslimové, s důvěrou přetolerantnělých nemuslimů,získají větší mocenský vliv a nemuslimové si libují, jak se jim společně dařímír.

7. Po období zdánlivého klidu radikálové provedou dalšíteroristický útok.

8. Celý cyklus se opakuje pokaždé o oktávu výš, čili s většírazantností proti islamofobii a předáním většího vlivu umírněným muslimům.Frekvence cyklů se zrychluje, mezery mezi nimi zkracují.

9. Po několika takových cyklech neislámská společnost zjistí (nebosi třeba ani nevšimne), že prakticky odevzdala moc umírněnému islámu.

10. Radikální muslimové převezmou moc od umírněných muslimů aislamizaci dokončí, v tradičním stylu represe, masakrů a zotročení nemuslimů.Západní Evropa se už náměsíčně nachází mezi fázemi 8 a 9, střední Evropa sezačíná šprajcovat mezi fázemi 4 a 5.

8 0
možnosti
Foto

Dobře jste to rozvedl.R^

16 0
možnosti
MT

Bohuzel, vic a vic jsme svedky statni a policejni brutality a nasili.

7 0
možnosti
AJ

Chovanec uz davno mel predlozit rezignaci,a le toho se asi nedockame

6 0
možnosti
LS

Já myslím, že tentokrát už šlápli vedle, a že důsledky z toho vyplynou. Prohlášení policie, že chlapík v bundě do sboru nepatří, se jistě změní v bohapustou lež.

Musí mít sousedy, bývalé spolužáky, atd. a Čech jazyk za zuby neudrží, Je to jen otázka času. Potom bude blamáž dokonána.

1 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury