Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To si ho to polonium Litviněnko nasypal asi sám do čaje, neboť si ho asi spletl s cukrem. Je neskutečné co dokážou rusofilové vymyslet.

V Rusku to vždy chodilo a chodí tak, že o všem důležitém rozhoduje ten nejvyšší. I o zavraždění 30 000 polských zajatců nerozhodoval šéf NKVD, ale přímo Stalin, takže jestli někdo v Rusku přišel na to, jak zlikvidovat zběhlého kágebáka Litviněnka v Anglii, tak bez souhlasu Putina by to nebylo možné, jenže prokázat to nebude možné. I k tomu povraždění polských důstojníků a poddůstojníků se Rusové přiznali až po 45-ti letech, takže se možná až další generace dozví, kdo rozhodl o tom, že Litviněnko musel zemřít.

5 0
možnosti
Foto

No vida, podle karmy je vidět, že proletáři se úspěšně spojují. Taková kolektivní karmová soulož. Ve jmenu Putina.

3 0
možnosti
Foto

U Vás jsem předpokládal, že tohle generalizování si odpustíte. Já sice karmu nedal, ale beru tento článek jako jiný pohled na věc a vůbec to nemá co dělat s obhajobou Putina :-/

4 2
možnosti

J92a72r62a 20R50a90n89k

23. 1. 2016 3:26

Jasne, vsichni si zase neco vymysleji:

Litvinenko 'probably murdered on personal orders of Putin ...

http://www.theguardian.com › World › Alexander Litvinenko

0 0
možnosti

Nikdo z nás do toho nevidí,čili možné je,že pravdu mají jak ti,co viní z vraždy Putina, tak ti,co tvrdí,že Putin byl proti této likvidaci.Já bych v tomto případě si nevinou Putina jist nebyl.

1 2
možnosti
Foto

Vaše výmysly jasně popisují, že o záležitosti moc nevíte a jen z nějakého důvodu máte potřebu předělávat realitu.

4 2
možnosti

Opravdu jste Večerníček, pohádky pro kremlofili na dobrou noc. Ale věřit jim může opravdu jen skalní rusofil. Vynechal jste totiž několik podstatných skutečností. Například že ze stopy našli v Hamburku na místech, kde se zdržovali Ruský agenti, našli se i v Moskvě. Polonium měl v těle, asi ho tak nepašoval, co? ;-D Ale to nejpodstatnější je původ Polonia 210. Pocházi z ze závodu Avantgard v Rusku.

6 2
možnosti

Stále stejný ruský scénář reakce na nějaký vlastní průšvih [např. sestřelení letadla nad UK] - v krátké době vyprodukovat co nejvíce dalších [často šílených] teorií s cílem zamlžit nejpravděpodobnější vysvětlení události, znejistit diváky a oznámit světu, že pravda neexistuje.

2 2
možnosti
Foto

Hlavně jest perfektní zdroj, z něhož bylo čerpáno. Polonium můžete převážet i v "krabičce od zápalek", protože záření alfa, které vydává, má ve vzduchu dosah jen asi 2 cm a zastaví ho i list papíru. Je nebezpečné pouze po požití nebo vdechnutí, kdy zevnitř ozařuje organismus, který tomu za čas podlehne.

9 2
možnosti
Foto

Je to sice možné, ale v tom případě nerozumím těm stopám po poloniu všude tam, kde se Litvenenko pohyboval.

3 1
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury