Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Také mne zarazilo, že oblast spravedlnosti je našimi politiky vnímána jako něco podřadného. Myslím, že paní Jourová je dost silnou osobností, byť ne tak známou jako pan Telička, aby v EK prosadila rozumný přístup k pojmu spravedlnost..

0 0
možnosti
RM

Nezlobte se, Jarmilo, ale to, co jste napsala je jenom proklamace, která nemá reálný základ. Pokusím se předložit můj názor:

Píšete: aby EK prosadila rozumný přístup k pojmu spravedlnost. Co to je? Co tím míníte? Podle mě to nemá žádný reálný obsah.

Je spravedlivé, když platíme nepřizpůsobivé občany a oni dostávajá více peněz za nicnedělání než ti, z jejichž daní jsou placeni?

Je spravedlivé, když do Evropy proudící Muslimové dostávají sociální příspěvky vyšší, než jsou platy pracujících Evropanů.

Je spravedlivé, když Vám nikým nevolena EK předepisuje jednu pitomost za druhou?

Atd. počet dotazů v řádech miliónů v podobném duchu.

Rozhodně nechci být agresivní, ale projevy mesiáštsví - jako ten Váš - jsou si buď nedomyšlením nebo lhaním si do kapsy.

Pravdu měl a má Václav Klaus: řešme si své problémy tady a teď. Hlavně proto ho mnozí lidé nenávidí, jelikož by chtěli vlastní zodpovědnost přenést na jiné a jen se koukat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury