Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ladislavvv

13. 9. 2012 10:59
Nechci Tomia Brouka Pytlíka Okamuru za prezidenta

a Vy, pane Večerníčku ho jistě chcete za prezidenta hlavně z toho důvodu, že by Vám to zajistilo teplé místečko na hradě, jelikož byste byl jeho prvním dvorním poradcem, neníližpravda? Doufám, že neprojde ani do senátu.

0 0
možnosti

Gašpo_3

12. 9. 2012 9:14
Kecy o morálnej podstate tejto krízy

sú už smiešne. Podstata krízy je totiž systémová.

Ak nastavíte špatný systém a budete si robiť nádeje, že pod vedením "správnych" ľudí bude fungovať, ste naivný až smiešny.

Bláboly o klesaní morálky sú evergreen asi od doby kedy ľudia začali rozprávať. V každej spoločnosti, v každej dobe, bolo je a bude určité percento ľudí slušných a poctivých, určité percento hajzlov a vačšina ktorá sa prisposobí momentálnej situácii.

Pokiaľ nastavíte systém tak, že vyhovuje hajzlom, a oni ho ovládnu, čo asi možete očakávať? Že sa prebudia Blanícky rytieri, hajzlov vymetú, alebo že nejaké kozmické žiarenie ich obráti, alebo že sa nad sebou zamyslia, zahanbia, alebo že sa narodí nová zázračná generácia bez hajzlov, alebo že vznikne nejaký smrtiaci virus likvidujúci len hajzlov? Fakt to čakáte?;-D

0 0
možnosti

Halfunx

12. 9. 2012 10:38
Re: Kecy o morálnej podstate tejto krízy

Máte to otočené. Ne systém tvoří morálku, ale lidi s určitou morálkou tvoří systém. U nás tvoří systém malá skupina lidí ve vládě a parlamentu a jejich morálka je v "pytli". Obecná morálka českého národa je úplně jiná, jde jen o to jak obecnou morálku dostat do zákonů, tak aby paragrafy prospěšné jen pro pár mafiánu v nich nebyly. Začít se musí ústavou a volebními zákony.

1 0
možnosti

klecanda

11. 9. 2012 17:47
Nechci okamuru za prezidenta

Rv

0 0
možnosti

.Camino

13. 9. 2012 0:11
Nechci okamuru za prezidenta - rekla Douskova :-)))

Na Vas nazor mila pani Douskova&Co. asi nikdo nedaRv

0 0
možnosti

hendrixx

11. 9. 2012 16:35
Jen tak pro pořádek:

Pan Večerníček chce Okamůru za prezidenta, protože je za to placenej. Je spoluautorem jedné z Okamůřiných mudrlandských brožurek a před časem s Okamůrou obcházel různé novináře, jimž spolu nabízeli jakési blíže neurčené výhody, budou-li ochotni o Okamůře napsat něco pěkného. Vyšla na to téma před časem glosa na www stránkách Reflexu. Jo, Okamůra, to je panečku kandidát. Z tohoto článečku usuzuju, že "boj o Hrad" ještě zdaleka nevzdává ;-D

0 0
možnosti

PeTaX

11. 9. 2012 14:02
Já s panem Okamurou problém nemám.

Problém mám s tím, že ani přímo volený president nemá ani o centimetr větší pravomoc. Tedy prakticky žádnou.

1 0
možnosti

Halfunx

11. 9. 2012 13:40
Přímá volba prezidenta je dar.

Dali nám ho poslanci ve své slabé chvilce, protože kdyby tušili, jaký to má význam, tak si rači ruku uříznou.

Silná osobnost v úřadu prezidenta může ukázat hlavní vředy současného "demokratického" vládnutí a ukázat i cestu k opravdové nápravě. Může sjednotit dosud názorově roztroušenou občanskou společnost ve skutečně silný názorový proud s širokou podporou občanů. Když někdo lidu řekne jak uplést bič na lháře, podvodníky, zloděje a tuneláře, mohou se občané spojit a takový bič uplést.

Proto taková propagace stranických prezidentů tam je záruka servilního upozadění od politické veřejné činnosti směrem k loutce postrkované těmy "správnými" lidmi.

Vždycky si říkám že český volič už by mohl být zkušený a nenechá se oblbnout billboardy, TV spoty, nebo OVM v neděli pri obědě. Třeba se nám rozsvítí právě teď, příští šance až za 5 let.

2 0
možnosti

milantribucek

11. 9. 2012 12:11
Ve státě kde prezident nemá žádné faktické pravomoci

je přímá volba zbytečně drahá sranda. Mimochodem pan Okamura, je populista ať se Vám to líbí nebo ne. Na vše zná řešení, vše se dělá špatně, jen on ví jak na to.

1 0
možnosti

Světlonoš_v7

11. 9. 2012 11:02
kdyby kandidoval, taky bych ho volil

;-(

0 0
možnosti

Shackall0

11. 9. 2012 10:49
Tomio Okamura nekandiduje

Pan Okamura nekandiduje. Tečka.

0 0
možnosti

Zdeněk Žíkovecký

11. 9. 2012 12:06
Re: Tomio Okamura nekandiduje

Ještě by snad byl čas ho ukecat. Kdyby se dala dohromady skupina lidí, kteří by mu shromáždili ty podpisy, tak by si třeba dal říct. Nedělám si žádnou iluzi o tom, že by vyhrál. (Viděli jsme jasně, jak nechutnou diskriminační kampaň proti němu spustily sdělovací prostředky, jakmile se ukázalo, že by mohl konkurovat politikům.) Ale chtěl bych mít aspoň možnost dát svůj hlas slušnému člověku a nemuset mít výčitky z toho, že jsem buď neúčastí nebo volbou "menšího zla" podpořil někoho, kdo tomuto státu bude škodit.

1 0
možnosti

JaKRako

11. 9. 2012 10:41
Jaroslave

Vašim kritériím by vyhovovali též-Hitler,Stalin,Mao Ce-tung,Kim Ir-sen,Fidel Castro,Čankajšek,Pol Pot,Enwer Hodža....Okamura...

2 0
možnosti

Halfunx

11. 9. 2012 12:40
Re: Jaroslave

Diktátor Okamura bude zavírat, týrat a vraždit občany ČR, bude utlačovat okolní státy a vojensky je napadne, rozpoutá další světovou válku prohraje ji a naše země bude ve stejném svrabu jako jsou dnes němci.

Jó demagoga, toho abys tady pohledal.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS