Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kilián123

14. 3. 2012 12:23
Tak jsem si přečetl jen začátek .....

...a je to blábolnablábol. "....Dnes její majetek v ČR (vydělaný Tomiovou prací ) činí 19 milionů korun...."

Tak pro blbce a pro pana autora:

Cestovní kancelář v Japonsku pošle svému tour operátorovi mail zhruba tohoto znění:

"25.6. v 18:00 letem LH 1690 přiletí zájezd 150ks Japonců. Zařiďte ubytování v 5* hotelu s polopenzí, prohlídku Prahy a Českého Krumlova s průvodcem, dopravu na všechny destinace a na 26.6. večeři pro 150 lidí v restauraci."

Mohl by mi někdo vysvětlit, jak velkou zásluhu má český operátor na výdělku cestovní kanceláře? Nebo snad delegáti v Řecku také říkají, kolik tam oni vozí Čechů a jak by bez nich Češi ani nevěděli, kde Řecko je?

0 0
možnosti

politicky nekorektní Opitz

29. 2. 2012 12:17
Samuraje zvlášť nemusím

Ale ČT ho prokádrovala teda pěkně odporně, jako za totáče...

0 0
možnosti

KOLDAK

28. 2. 2012 21:17
Pan Okamura není prvním ani posledním,

na kterého mediální žoldáci uspořádali hon. Média můžou stvořit "osobnost" nebo ji vymazat z veřejného života.

V poslední době jejich vliv slábne na úkor internetu, proto se mocní snaží pod všelijakými trapně průhlednými záminkami připravit si legislativní možnost jeho vypnutí.

0 0
možnosti

mirni

28. 2. 2012 19:59
gratuluji k vysoke karme

a ode mne mate rovnez bod, pan Okamura se stal medialnim strasakem verejne volby prezidenta, on mel byt vystrahou toho co by se mohlo stat . kdyby .....    byla to jen snaha tenhle navrh zakona zneverohodnit aby to spadlo pod stul a zase se daly kout pikle podplacet opozicni poslance ci vyhrozovat atd. Jenze cast dve ona zakonna norma byla odsouhlasena, co toho napovidal pan premier ze to brzdi socani, nakonec ti socani na rozdil od panu z ODS nemeli se souhlasem problemy! Osobne si pana Okamury cenim at uz pro jeho siri zaberu ale i za jeho clanky a otevrenost se kterou mluvi. Ti kteri jej kritizuji vlastne to maji budto v popisu prace a nebo ani nevi o cem mluvi - diky treba si prectete i muj clanek:   ...  http://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/c/248516/Prestavam-tomuto-systemu-rozumet-poradte-mi.html    ....  ale neni o Okamurovi :-) pekny vecer vsem

0 0
možnosti

Pravá Míra

28. 2. 2012 13:16
ČT je bulvární už dávno

počínaje zprávami (každá obsahuje hodnocení, tj. návod, co si o události má divák myslet), jejich řazení a výběr podle "důležitosti", přes "reportáže", které používají triků a obrazů z věcí nesouvisejících až po výběr "zábavy". Pan redaktor Wollner a jeho kolegové se vydatně podílejí na "debilizaci" společnosti (termín vypůjčen od Z. Mahlera). Co s tím? Babo, raď!!

0 0
možnosti

davidh2002volnycz

28. 2. 2012 9:35
168 hodin mám skutečně rád

Tento pořad mám rád, ale na příspěvek s Okamurou jsem "čuměl otevřenou hubou".... Trapnost na druhou...

Abych se na věc ale podíval z druhé stránky - Není to pouze začátek cesty a počátek tzv. vládní televize?

POSTUP MŮŽE BÝT TAKOVÝTO:

1. ČT uberou příjmy z reklamy, 2. ČT začne zhoršovat své programy, 3. Tu a tam se začnou objevovat propagandistické pořady či programy, které lidé odsoudí, 4. Lidé začnou ČT méně sledovat a odsuzovat, 5. Polici příjdou s myšlenkou, že by lidé za takovou špatnou televizi neměli platit poplatky a tak se i stane, 6. ČT začne platit sám český stát, tedy politici.... A v tu chvíli tu máme vládní propagandistickou televizi a náhle bude politikům jedno (zvláště těsně po volbách, před dalšími budou mít reklamu na své strany "zdarma"...), jestli se divákovi televize líbí nebo nelíbí...

Možná to tak není.... ale myslím, že v dnešní politické "kultuře" je dobré si dávat pozor na všechny aspoň trochu reálné možnosti. VĚDĚT O NICH.

0 0
možnosti

ort

28. 2. 2012 4:39
Karma

R^

0 0
možnosti

VOICE_OVER

27. 2. 2012 22:50
Tento narod si nic jineho nez Okamuru prezidentem nezaslouzi

Rv

3 0
možnosti

skiman11

28. 2. 2012 21:44
Re: Tento narod si nic jineho nez Okamuru prezidentem nezaslouzi

no vy máte dost..:-/

0 0
možnosti

Papez

27. 2. 2012 22:22
Autor blogu je zřejmě i autorem většiny blogů pana Okamury

Autor blogu je dvorním autorem pana Okamury. Kdo zná pana Okamury z přímého rozhovoru a sleduje jeho mediální vystoupení může si porovnat texty, stavbu věty i to, že velmi často pan Okamura opakuje celá souvětí, abiž by změnil třeba jen jediné slovo, či pořadí slov. Slušný herecký výkon s nacvičeným textem.

Navíc je v tomto blogu zase (boze, jak casto se to panu Vecernickovi stava) mala drobna manipulace s pojmy. Pan Vecernicek zde nadhodi 150 milionů a šoupne tuto částku do kontextu tak, aby vše vypadalo, že pan Okamura těch 150 milionu vydělal a poctivě zdanil. Ale ve skutečnosti je pan Okamura "utržil", naproti této tržbě měl jistě "výdaje" a teprve odečtením těchto dvou částek vzniká zisk a ten se teprve daní. Takže je docela možné, že zisk byl velmi malý a daně téměř žádné. Ale lžení je zřejmě v popisu práce pana autora blogu.

2 0
možnosti

akme

27. 2. 2012 17:16
ČT,

jen se vraťte v čase, kdo vládnul a vládne médiím. Už od Starého mocnářství se Češi rádi nechaj podplácet a udávat své spolubližní. A největší školu měli za Hitlera a následně od KGB. A tito pohunci jsou i nadále včele médií a státní moci. Lidé spěte!!!!!!!

3 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury