Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dekmek

14. 9. 2011 15:54
Proč ale odešel P.Dvořák z Novy a CME?

Co takhle tři  otázky pro P. Dvořáka?

Divadelní představení s názvem Bitva o Kavčí hory, jež nám podávají média, nebere konce.  Odmítat tučný měšec,  kterým na  vyhublých inzertních účtech může zacinkat  některý z miliardářů, sympatizující  s tou či onou  stranou a jejími zájmy o post  šéfa České televize,  je naivní představou! Úzké vztahy s hlavou miliardářského impéria PPF má i médii favorizovaný adept na ředitelskou židli ČT Petr Dvořák.  Muž, kterého včera přijal  samotný premiér a o němž tak pochvalně, pane, píšete. Právě Dvořák je ale  vykreslován médii  v podezřele oslnivých barvách! Na jeho mediální show  je pak nejvíc zarážející fakt, s jakou přezíravostí ignorují  žurnalisté i Vy tři  „milníky“ z jeho dosavadní  kariéry.  Proč musel opustit funkci ředitele Novy? V  jaké finanční  kondici v tom okamžiku byla?  A  z jakého důvodu musel odejít jen záhy poté i z další funkce  viceprezidenta CME ?Příští nejvyšší manažer bude hospodařit přece  s našimi miliardami!

Radek  Zemek

0 0
možnosti
N

neznalek_na_mesici

14. 9. 2011 12:27
politicka volba

Volba je politicka, tudiz nemel - bohuzel - pan Fenic od sameho pocatku sanci. To by v parlementu nesmeli sedet lobisty ovladani hnupove, sedlaci, malomestaci a vekslaci.

1 0
možnosti
JP

johnpeters

14. 9. 2011 12:27
Vizionář Železný-

tak to jste trochu přehnal!A úspěch Novy? Jestli je,tak díky absolutní absenci soudnosti na českém nevědomém dvorečku.Jak se vám líbí postpubertální Snídaně s Novou?! Ještě něco k ČT: Nevím,zda se skladbou zábavy dokáže někdo něco udělat.ČT 1-absence nových filmů,opakování pořadů-hrůza.ČT 2-celkem slušné,více dokumentů a historie.ČT 4-Absolutně nevyužitý archiv-možnost pořadu-nápad- Co kdo řekl před 20ti lety,a co učinil(politici),žádný dizkuzní  pořad live(Jílková nestačí).ČT sport-vyhodit Černého-IHNED!!!-a zaměřit se na aktuální dění ve velkých sportech i ve světě.A to jsem jen nekandidující divák laik-možno použít pro příštího šéfa ČT na zamyšlení.[>-]

0 0
možnosti
RK

semelik

14. 9. 2011 9:34
já si taky dlouho myslel, že teď už to bude podle

"What do You Know" a ne "Who do You Know". Omyl, hrubá chyba.

Ale klíčema jsem taky zvonil jako blbec.

1 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury