Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

kizt

22. 4. 2010 15:37
někteří diskutující jsou pěkní hlupáci

když Vás autore obviňují ze lži, vždyť si mohou Vámi uváděná fakta celkem snadno ověřit. Např. plat Nagyové vyšťourali již dříve novináři a ty uvedli i zdroj a co se týká hospodaření Prahy pod vedením ODS, to přeci není tak úplně tajná záležitost a opencard to je taková ta pověstná třešnička ,která se utajit už vůbec nedala. Inu pane Večerníčku nepotěšil jste modrý tým, věru nepotěšil 

0 0
možnosti
F

Furimmerjung

22. 4. 2010 15:55
Re: někteří diskutující jsou pěkní hlupáci

Příteli... (nejde o skutečný pocit, pouze řečnický vstup:-), každá, ale každá věta autorova obsahuje tvrzení vybrané z novin (což samo o sobě je už 50% pravděpodobnost lži, protože tisk je tendenční a zaplacený, víme....?) a pak obsahuje tvrzení budící dojem senzačního odhalení, nebo skrytého spiknutí ("lži Pospíšila", "co rozkrade socialista za život, chlapci v modrém za týden", hodnota "rozkradeného majetku", "tunelovaná Česká spořitelna", "agenti STB", "z Moskvy nic neuvidíme")

Nebo velmi zavádějící již několikrát níže zmíněné kraviny typu - sekretářka s průměrným čistým měsíčním příjmem 178 tis. Kč (tzn. několikrát vyšším než ministr, ha, ha).

Já netvrdím, že se o tom někde někdo nezmínil, že o tom nepíší noviny atd...ALE nic z toho co je napsáno NENÍ nijak prokázáno, jsou to jen dohady, dohady, dohady a zase jen dohady. Žádná fakta. Jak řekl jeden vzdělanec - "fakta neexistují, jde jen o různou interpretaci skutečnosti"...V tomto případě velmi primitivní.

0 0
možnosti
DN

=DR=

22. 4. 2010 15:32
Pohádky

a teď ještě tu o pernikové chaloupce, nebo tu o tom jak jeden křišťálově čistý předseda poslanecké sněmovny nosi milióny v pytlíku. už moje babička říkávala: kudy chodil tudy krad, sociální demokrat;-D

0 0
možnosti
H0

hasmen 01

22. 4. 2010 15:35
Re: Pohádky

Nojo,ale on ten Vlček narozdíl od jiných nic neukrad,ale vracel... i když v pytlíku ;-)

0 0
možnosti
F

Furimmerjung

22. 4. 2010 15:30
Po přečtení této snůšky neověřených,

bulvárních a demagogických informací z dílny nejmenované strany vyznávající barvu citrusového plodu se již nedivím, proč má autor ve svém jméně (nebo názvu ??) "Večerníček". Předseda jde vzorem ....?

Abychom se pochopili, já v takovém případě nemusím prokazovat, že jsou to výmysly, ale autor by měl dokázat , že to je pravda. Jinak to lze hodnotit jen jako zaujatou, čistě subjektivní, nepříliš originální a příliš jednoduchou (pro "jednoduché" lidi)  politickou agitku. 

0 0
možnosti
H0

hasmen 01

22. 4. 2010 15:14
tolanéééé!

Pojď mu to ztrhat :-P Ten arogantní fracek na to sám nestačí ;-D

0 0
možnosti
EV

Elx.

22. 4. 2010 15:08
Je to (bohužel) pravda

R^Já Vás za tento článek chválím! Jen víc takových Večerníčků:-( Máte dobré informace a výborně jste to sepsal. Každý by se měl zamyslet a nenechat si vymývat mozek. Politici si dovolí jen to, co jim dovolíme my!!

0 0
možnosti
T

Tecumtha

22. 4. 2010 15:09
Re: Je to (bohužel) pravda

prosím konkretizujte ty "dobré" informace. Já žádné nenašelRv

0 0
možnosti
T

Tecumtha

22. 4. 2010 15:06
autore- není nutno ukazovat na jednotlivé lži v článku

on celý ten článek je jedna snůška spekulací, nepotvrzených blábolů, tendenčních nesmyslů a lží.  Opravdu něco tak ubohého, navíc drze vydávaného za pravdivý článek, jsem dlouho neviděl.Rv ANTIKARMA

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 4. 2010 21:10
Re: autore- není nutno ukazovat na jednotlivé lži v článku

Sundejte si už konečně ty stranický brýle !!!!!!!!

0 0
možnosti
S

Shackall0

22. 4. 2010 14:53
Privatizace

"Už v roce devadesát navrhoval Jan Švejnar na schůzce ekonomů v Kolodějích, aby stát jednak privatizoval prodejem zahraničním subjektů a za druhé aby se výtěžek uložil do penzijního fondu - tak jako to progresivně v tédobě dělaly severské země."

Když vynechám, že by to jak v 90. letech, tak dnes bylo politicky neprůchodné - opravdu si někdo myslí, že toto by byl ten všelék? V které zemi se takto úspěšně privatizovalo? Mimochodem - co malá privatizace? To byl také přímý prodej v aukci nejvyšší nabídce ;-D

0 0
možnosti
IH

misaviki

22. 4. 2010 14:46
A co milenka Kováčová? Ta vám nevadí?

O Nagyové jsem už několikrát četla, takže nemáte pravdu, že se o tom nepíše. Spíš bych se ptala, proč se nepíše a nemluví v médiích o Pandurech, to je větší průser než 10x Nagyová. Mají všichni strach, až Paroubek vyhraje, že zatne médiím tipec? (že na to páky asi mít bude, dokázal prohlášením, že zavede slovenské pondělky; coby premiér by neměl mít pravomoc zasahovat do vysílání TV). Nicméně nevím, kde berete tu jistotu, že je Nagyová Nečasovou milenkou? A pokud je, že jen kvůli tomu brala takový plat? Proč se nikde nepíše o tom, že Petra Kováčová, dnes Paroubková, tlumočila svému milenci premiérovi, za určitě ne mrzký peníz? Možná větší než brala Nagyová. Neplatil ji a nenajal jen proto že s ní spal? Myslím že ne. Byla prostě dobrá překladatelka. Že k tomu přidala další služby a pak si ho vzala, její věc. Děsí mě, jak strašně snadné je udělat z pomluvy obecně branou pravdu. V osobní rovině mě to vadí asi nejvíce.

0 0
možnosti
EV

Elx.

22. 4. 2010 15:04
Re: A co milenka Kováčová? Ta vám nevadí?

 !Pozor, Nagyová je průser! Jsou to totiž státní peníze, tedy naše daně!!

0 0
možnosti
S

snegon

22. 4. 2010 14:37
Karma

Jsem pro vyrovnaný rozpočet, ale nechci aby nás k němu vedla ODS. Autor vyčerpávajícím způsobem shrnul mé důvody.

0 0
možnosti
GMI

Glock Mark III

22. 4. 2010 14:43
Re: Karma

Ano, jasně ... "když tomu nerozumím, tak to bude nějaká levota ... páč to říkali v televizi". Rv

0 0
možnosti
JN

vecernicek

22. 4. 2010 14:34
Ukažte jedinou nepravdivou větu

Všechny oponenty, prosím o faktickou kritiku - jestli v čemkoli mýlím - opravte mě. Pokud se vám jen nelíbí pravda pak se k tomu přiznejte

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury