Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

Hell2

5. 6. 2009 22:28
KecY

Jmehnujte mi prosím jediný podvod u všech Vámi vyjmenovaných politiků Jinak je to jen nařčení bez důkazů. Takhle blbě žvanit umí každý.

0 0
možnosti
JN

vecernicek

5. 6. 2009 22:47
Re: KecY

O podvodech vím pravda jen u Bursíka

1) žádost o restituci, kterou otec Bursíka podepsal několik dní po své smrti - a která se později záhadně ztratila tuším z úřadu Prahy 1

2) odkup druhé poloviny restituovaného domu ve Sněmovní byl za odhadní cenu bursíkova znalce - ten polovinu renesančního paláce s byty, garážemi a komerčními prostorami na Malé straně ocenil na slovy jeden a půl milionu korun. Vedení OPBH nemovitost za tuto cenu Bursíkovi prodalo těsně před vlastním zrušením. Proti zákazu radnice prahy 1. V případě Kalouska můžeme připomenout známé padáky koupené min. obrany kdy Kalousek byl ek. náměstek a o nákupu rozhodl(část peněz ze stamilionového kšeftu putovala na konto jihomoravské KDU-ČSL). Bratránek mé ženy byl spolumajitelem oné dodavatelské firmy a leccos o praktikách na ministerstvu vyprávěl.

Pokud jde o Vánu odkazuji vás na svůj blog, kde je rozebrán detailněji

Tuším že jsem jmenoval Topolánka - i tady odkazuju na obsáhlejší texty ke kauze VAE.

0 0
možnosti
KS

Karel Soják

5. 6. 2009 22:27
Je Edelamannová slušná?

To nevim, ale dal jsme ji hlas. Je Magistr Oldřich Němec slušný ? To nevim, podle pohledu to moc nepoznám, spíš pěknej ťuňta. A tak sem mu hlas nedal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury