Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3lipy

12. 3. 2009 10:13
Měl jste a máte odvahu!

Zaplať pánbůh že ještě můžeme o těchto věcech  alespoň psát. Jen si musíme dát  pozor, aby nás nenašli taky bradou vzhůrů. A to si nedělám legraci.  Děkuji za článek. L.Č.V

0 0
možnosti
P

Pavel_D

12. 3. 2009 10:13
Něco k poválečnému vývoji

Výborný článek!

Hezký odkaz k tématu:

http://bohumildolezal.lidovky.cz/texty/rs2013.html

M. Ivanov (na název knihy si nevzpomenu) uvádí, že pomoc americké armády Praze odmítl J. Smrkovský a že důstojník (původem Čech), který byl vyslán s nabídkou pomoci, byl později u nás popraven (asi za velezradu).

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

12. 3. 2009 9:53
Polednová visí?

Dobrá zpráva:-)R^

0 0
možnosti
J

jirkaknop

12. 3. 2009 9:49
Máte naprostou pravdu

a tvrdím,že existují trestní případy , které jsou předem objednány a soudcům zaplaceny. Třena jenom taková maličkost - Obchodní rejstřík. Braly se tam úplatky horem dolem , Policie nikdy nenasadila ani odposlechy , ani nevedla vyšetřování. A dnes jsou ti zkorumpovaní soudci na Vrchním soudu , Nejvyšším atd. Jinak jsem si také všiml , že senát , který odebral věc soudci Ceplovi , byl ve složení p.JUDr.Vostrejšová atd. Vostrejš byl obviněn za nabídky zařízení odvolacího řízení u VS Praha. Později st.zástupce usoudil , že nic nespáchal. Zůstal v tom jen Pichlík - policista , který měl údajně jen kompromitovat a ovlivňovat vyšetřování.. a takových případů jsou spousty. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury