Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

Tomáš Nemravný

10. 1. 2009 12:08
Langrovy Czechpointy...

Celá "elektronizace státní správy" je k smíchu a slouží jenom k napakování pár firem... Já poslal mailem opatřeným elektronickým podpisem žádost o informaci na jistý orgán a odpověď jsem dostal pěkně písemně, doporučeně na doručenku... Když blbeček otravuje, tak ať si aspoň dojede ve volném čase vyzvednout si na poštu rekomando (Y).

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

10. 1. 2009 11:47
Karma

Lidi jsou blbý jak punštok. :-)

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

10. 1. 2009 4:19
K+

R^[>-]

0 0
možnosti
W

Wendolene

9. 1. 2009 19:23
Je neuveritelne, kolik lidi naletelo

tem uzasnym ceskym mediim a politikum, kteri krmili verejnost zpravami o bezvizovem styku. Bezvizovy styk je, ze si dnes vecer koupim letenku do Londyna a okamzite tam odletim, nemusim se ptat britske ambasady, zda mohu ci nemohu a vyplnovat dotaznik, zda jsem ve skolce trhala moucham nozicky...Dotaznik ESTA je stale podobna byrokraticka obluda jako vizum. Mensi poplatek, to ano. Ale jinak se nic moc nezmenilo. Priste se proste vyhnete USA jako prestupnimu mistu, jde li to.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

10. 1. 2009 5:08
Re: Je neuveritelne, kolik lidi naletelo

na letisti vas vyzpovidaji a kdyz se jim nebudete libit sup s vami zpatky

0 0
možnosti
I

ignorantka

9. 1. 2009 17:02
ty jsi ale k smichu a jeste se s tim chlubis!

;-D;-D;-D

pouziju tvych vlastnich slov: tvoje blbost bije do oci!

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

10. 1. 2009 11:47
Re: ty jsi ale k smichu a jeste se s tim chlubis!

Jsi opravdu ignoratka, ignoruješ totiž fakta.

0 0
možnosti
JE

canabis

9. 1. 2009 16:53
jste Idiot

to že víza se ruší víte a že se vyplnuje esta nevíte ? yždyt to říkali pořád spolu a biometrický pas je překvapení jo ? - prostě jsi retard co slyší jen co slyšet chce a pak argumentuje  hov..nama

0 0
možnosti
JR

JTK82

10. 1. 2009 6:36
Proč hned urážet???

Canabis, tím, že o někom napíšete, že je idiot a retard, tak poukazujete jen a pouze na vlastní hloupost. Váš příspěvek je ostuda - pokud se neumíte vyjádřit slušně, tak příště nereagujte. Díky.

0 0
možnosti
V

vlksamotar15

9. 1. 2009 16:02
Nechapu

Vas clanek. Na prestup v Atlante zadne vizum nepotrebujete, nebot vubec neprochazite imigracni kontrolou. Ke zbytku clanku se ani vyjadrovat nebudu, nebot je to jen narek nad vlastni hlouposti... Ale zase za to muzou ty osklivi Americani, ze jo? ;-D

0 0
možnosti
JE

canabis

9. 1. 2009 16:54
Re: Nechapu

asi tak nějak - lidem jako autor článku by mělo být uzmuto volební právo - evidentně je funkčně negramotný :-©:-©:-©

0 0
možnosti
VR

varix

9. 1. 2009 15:35
Ta karma je podivná

Tady asi povinně karmuje celý Lihový dům.

Koupit si výhodně letenku a teprve potom (pár dnů před odletem) začít zjišťovat jaké potřebujete  cestovní doklady, to je normální?

Pokud by se mi povedlo udělat takovou hloupost, tak bych se styděl a snažil bych se, aby se to nikdo nedozvěděl a rozhodně bych obviňoval z neschopnosti jen sám sebe! 

A už vůbec bych se tím nechlubil na internetu.

0 0
možnosti
A

apple7

9. 1. 2009 17:12
Re: Ta karma je podivná

Mily pane!Pred 3 roky,kdy jsem byla  v Usa,se mi dostal do ruky casopis s nasi celebritou Dolinovou.Tam p.Dolinova popisovala,jak si zakoupila ona,manzel a dite letenky do Usa a na letisti zjistili,ze dite nemuze letet,protoze nema vizum!!!!!Ona si prej myslela,ze diteti se dava automaticky s rodicema.No a to se tim chlubila do casopisu!!!!!A protoze je to seeeelebrita,tak to uz je teda mazec.;-D;-D

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

9. 1. 2009 14:06
Je všeobecně známé, že i tak se musí splnit určité podmínky

Všechna pravidla jsou dostupná dávno, stačí se jen s nima seznámit. Nedivím se např., že chtějí, aby tam nelétali trestaní lidé za určité zločiny. Pokud autor neuspěl, plně to chápu. Tady bych o takového nestál. Navíc evidentně provokoval, jak je pro něj typické, co tu na blogu píše.

Pro normální lidi není cesta problém, akorát musí vyplnit pár osobních údajů. Ty ovšem zůstanou známé jen us orgánům, nepůjdou to vytrubovat někde jak čeští novináři - když zjistí, že někdo má rakovinu apod.

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

9. 1. 2009 15:49
Re: Je všeobecně známé, že i tak se musí splnit určité podmínky

vaše argumentace je dost podivná na to, že máte bejt ten slušnej človek.

Podle vás pokud je někdo provokatér, tak to automaticky znamená, že má jaksi menší práva než neprovokatér? Tak to jsem rád, že s váma slušnejma lidma nechci nic mít.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

9. 1. 2009 14:02
Tak nám tady pán hezky exhiboval, docela dlouhé čtení

Autor evidentně s potěšením píše o sobě, zvl. jak dal nějakému "syčákovi" přes hubu a podobně. USA jsou pro teroristy "Velký Satan", což znamená cíl jejich akcí. Ta poslední je stála tisíce obětí, milonové či spíš miliardové škody na majetku. Co s tím mají co dělat Češi? Stačí hledat na tomto blogu, píše tu pár českých muslimů, v současnosti o utrpení palestinského lidu od zlých Židů.

Problém jsou asi víc nelegální pracovníci z čr. Takže bez víz, ale na povolení, tak to bylo řečeno. Dál musí být určité podmínky - např. biometrický pas - ten je evidentně kvůli bezpečnosti. On i Palestinec by jinak klidně mohl mít český pas, autor asi nechápe.

Dotazy na zdra. stav jsou logické, kdo stojí o nakažlivé nemoci, nebo psychopata, co se začne v letadle prát s nožem. Což bych u autora dnes zcela nevyloučil, po přečtení textu. Zkrátka mají své podmínky a komu se to nelíbí, at tam nejezdí či nelétá? Jasné? Jen blbec si koupí letenku, když nemá povolení.

0 0
možnosti
PV

grimosa

10. 1. 2009 12:58
Re: Tak nám tady pán hezky exhiboval, docela dlouhé čtení

hmm, taky máte pocit, že od určité doby jsou všude teroristé?:-)

Samozřejmě, každý stát si může určit podmínky za jakých je někdo navštíví. Myslím, že bysme ale měli měřit stejným metrem i jim. Mohli bysme je také nutit vyplnit internetový formulář a jedna otázka by mohla být: Máte nadváhu? pokud by amík odpověděl ano, automaticky by byl vyřazen a musel by si požádat o tězkotonážní vízum a samozřejmě zaplatit příslušný poplatek.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury