Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Poslanec SPD neslavil okupaci Krymu ale svobodu od ukrajinských fašistů

Ukrajinská ambasáda a média se pustila do poslance SPD Holíka za to, že „odjel na Krym oslavovat anexii či okupaci Krymu“.  Těžko mohl slavit okupaci, když k žádné nikdy nedošlo. Mohou Rusové okupovat Rusy?

Alno, Jarda Holík bezesporu odjel a bezesporu slavili.  Občané Krymu, většinoví Rusové se zcela logicky rohodli nejprve pro samostantnost a krymský Parlament na základě referenda vyhlásil samostatnost, následně požádal o připojení k Rusku a poté ruský parlament odhlasoval připojení. 

Ital žijící na Krymu v novinovém rozhovoru řekl: „Jak mohou Rusové okupovat Rusy? Říkám jim, že Rusové sami sebe okupovat nemůžou, protže Sevastopol byl odjakživa ruské město. „

Nic není trefnějšího. Jarda Holík byl jeden z těch evropských poslanců, kteří se před třemi lety zůčastnili jako zahraniční pozorovatelé krymského referenda. 

Jel tam tehdy trochu z nouze a z přátelství ke Krymu. Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě totiž odmítla oficiální pozorovatele poslat a tak krymská republika oslovila evropské poslance. 

Viz: zpráva z 10. 3. 2014:  http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/krymsky-parlament-pozval-pozorovatele-obse-na-referendum-ti-nabidku-odmitli--1325250

O serioznoisti českých médií svědčí, že následně začali referendum zpochybňovat, protože prý Krym nepustil k volbám právě pozorovatele OBSE, jak například píše aktualne.cz 19.3. 2014

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ani-pusky-ani-natlak-jak-cesti-politici-dohlizeli-na-krymu/r~d5764000aee911e3a322002590604f2e/

 

Už kvůli tomu bylo dobře, že tam letěli a například poslanec ANO, Standa Berkovec přinesl toto svědectví: “Vymohli jsme si, abychom se podívali i na venkov, kde je přibližně 55 procent obyvatelstva tatarské národnosti. Překvapivě několik z nich přišlo volit navzdory prohlášení tatarského vedení. S některými z nich jsem se bavil. Říkali, že na Krymu jejich děti chodí do školy spolu s ruskými, mají smíšená manželství a chtějí spolu žít dál,“

Tedy ne pogromy na Tatary ale protiruská agitace tatarského vedení a současně snaha žít v dobrém s Rusy minimálně něklterých Tatarů.

Právě proto, abychom měli nezkresené informace o dění na Ukrajině a na Krymu je důležité, aby tam krom bruselské a obamovké kliky jezdili i normální nezkorumpovaní lidé. 

 

Novodobý Krym nikdy nebyl ukrajinský

Krym pravda nemá nějaké prapůvodní obyvatele. Novodobý Krym, nejen Sevastopol vybudovali Rusové, kteří ho dobyli na potomcích Čingizchána, který Krym dobyl na byzantské říši. Je pravda že Stalin tu po válce nechal vystěhovat muslimy – bohužel to byla reakce na jejich vlastizradu kdy otevřeně podpořili hitlerovské německo a bojovali proti Rusům. 

Můžeme se dohadovat nakolik je Krym řecký, mongolskotatarský nebo ruský – nikdy ale není možné zvažovat, že by kdykoli ve své historii byl ukrajinský. To, že ho Chruščov k Ukrajině administrativně připojil z něj opravdu Ukrajinu nedělá - jen další omyl sovětské moci.

 

I Českolosvensko se odtrhlo

Mám pocit, že jsme si něco podobného prožili. Nejenže jsme také odsouvali kvůli kolaboraci s hitlerem naše Němce ale naše repoublika vvznikla dokonce bez referenda, jen na základě dohody velmocí o právu na sebeurčení evropských národů. 

Toto právo by měl mít každý národ na svém historickém území – tedy vybudovat svůj stát v zemi kterou po staletí buduje. 

Evropa a USA před pár lety podpořili zločince z Kosova aby po obrovském teroru urvali kus historického území Srbsku. Tenhle do očí bijící zločin  byl v pořádku.

Pokojný a v referendu odsouhlasený Návrat Rusů a Krymu k Rusku nazvala ještě včera oficiální ČTK okupací. 

Jsou snad Rusové méně než jiné národy které si vymohl samostatnost ? Nebo uznáváme za správný jen diktát euroamerckýcj politiků?

 

Proč vlastně došlo k odtržení?

Nebyl to žádné putinovo spiknutí – ledažeby místo amerických a bruselských gentů financoval fašisty a majdan on.  Po té co po krvavém majdanu v Kyjevě zvítězil protiruský ukrajinský nacionalismus a fašimus ukrajinské parlament začal přijímat protiruské zákony. Nejen na Krymu ale i v dalších oblastech Ukrajiny, kde žili Rusové, to vzbudilo strach a odpor.  Praktiky ukrajinských nacistů  - obzvláště bojůvek Pravého sektoru budily oprávněné obavy – a následně je potvrdili z těch nejznámějších masakrů (po insenovaném zabíjení v Kyjevě) připoměnme masakr v Oděse těsně po krymském referendu, kdy ukrajinští nacisté upálili a povraždili několik desítek protimajdanovských -  a zřejmě ruských demonstrantů, 200 zraněných. Nejméně jedna žena byla uškrcená, jedna znásilněná a další byli také vyhození z oken.  Videa aj.- zdehttp://svobodnenoviny.eu/masakr-v-odese-a-jak-to-doopravdy-bylo-videa/

http://www.novarepublika.cz/2015/12/osn-razne-primela-prezidenta-porosenka.html

 

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/996-nova-fakta-o-masakru-v-odese-pozar-byl-pouhou-kamuflazi-zlocin-se-kyjev-snazil-zamaskovat-místo-oslav-konce-2-svetove-války-probiha-jiz-naplno-valka-obcanska.htm

 

Odtžení Krymu i Novoruska bylo jen logickou reakcí místních na dění v “ukrajinské“ Ukrajině. 

Nejen Rusové ale nikdo z nás by nechěl žít v jedné zemi a bez ochrany s tak nebezpečnou násilnou „hitlerovskou“ verbeží. A věřím že dnes už nejde jen o Rusy ale přibývá i Ukrajinců stejného názoru. Držme jim palce ať se dočkají konce vlády oligarchisticko hitlerovské mafie jako Krym

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jaroslav Novák | úterý 21.3.2017 8:46 | karma článku: 29,91 | přečteno: 869x
  • Další články autora

Jaroslav Novák

Nejčastější lži o výhodnosti EU a o čem se nemluví

Víte, že členství v EU je podle mnohých ekonomů ze všech zemí nejméně výhodné pro ČR a že cílem projektu podle představitelů Bruselu je oficiálně likvidace národních států?

23.5.2019 v 14:49 | Karma: 31,41 | Přečteno: 1568x | Diskuse| Politika

Jaroslav Novák

Je problém zhanobený sněmovní pult nebo banda zlodějů v Parlamentu?

Smrt Vondráčovi. Kdyby se svlékl a pořvával v pravoslavném kostele, dostal by medaily Václava Havla jako Pussy Riot. Kdyby zhanobil prezidenstskou standardu, byl by hvězda ČT. Ale zhanobit pultík ve sněmovním sále? To je prasárna.

7.3.2019 v 17:20 | Karma: 42,75 | Přečteno: 2493x | Diskuse| Politika

Jaroslav Novák

ČT a ČRo se trumfují, lhaní o Venezele překonalo Majdan

Zdálo se, že lhaní třeba o Ukrajině v časech fašistického majdanu nejde překonat. Ale ČT a Český rozhlas se rozhodli sami sebe trumfnout ve lhaní a překrucování faktů o Venezulele.

5.3.2019 v 15:11 | Karma: 43,52 | Přečteno: 3730x | Diskuse| Politika

Jaroslav Novák

Krutý vtip Miloše Zemana: Volím ČSSD

Mnoho politiků přemýšlí jak sebrat konkurenční partaji hlasy. Miloš Zeman s genialitou sobě vlastní na to přišel. ČSSD zbývá nějakých 5 procent voličů, kterým nevadí promigrantská politika ČSSD ani podpora banderovců.

1.3.2019 v 15:01 | Karma: 32,05 | Přečteno: 1252x | Diskuse| Politika

Jaroslav Novák

Němci ČR dluží10 000 miliard, vláda je nechce

Německo nám dluží víc než deset tisíc miliard za náhradu válečných škod a tyhle náhrady nejsou promlčené ani odpuštěné. Reparace nijak nesouvisí s majetky odsunutých Němců.

24.1.2019 v 8:30 | Karma: 46,25 | Přečteno: 24308x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Policie zadržela mladíka, který v tachovské škole vyhrožoval blízkým spolužačky

23. dubna 2024  15:03,  aktualizováno  24.4 17:22

Policisté v úterý zadrželi ve škole v Tachově mladíka, který nožem vyhrožoval zabitím. Při...

Desítky miliard dolarů pro Ukrajinu a zákaz TikToku. Biden to podepsal

24. dubna 2024  17:16,  aktualizováno  17:18

Aktualizujeme Ve středu podepsal americký prezident Joe Biden po několikaměsíčním schvalování v Kongresu zákon...

Izrael pokročil v přípravě akce v Rafáhu, civilisty ochrání, uvedl mluvčí vlády

24. dubna 2024  16:55

Izrael pokročil v přípravách pozemní operace namířené proti palestinskému hnutí Hamás v Rafáhu na...

V nahrávkách si stěžoval na bankovky. Bystroně z AfD potápí důkazy

24. dubna 2024  16:53

Nové důkazy v kauze německého politika strany Alternativa pro Německo Petra Bystroně potvrzují...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury