Jaroslav Novák

Vlastizrádce zaslouží trest: Názor jako trestný čin?

1. 04. 2016 9:00:00
Adam Bartoš obvinil vádu z vlastizrady a žádal nejvyšší trest. To stačilo k jeho zatčení. Hra na demokracii se o kusek víc zhroutila. Kde dochází argumenty přichází represe. Jsme tedy už v totailitním režimu?

Bartoš na pražské demonstraci v projevu na protest proti „islamizaci, xenofilním politikům, médiím a neziskovkám“ kritizoval vládu, která občany už několikrát podrazila, například pokud jde o dohodu s Tureckem. Uvedl, že se migranti díky ní mohou dál šířit do Evropy.
„To už není jenom nějaká liknavost nebo neschopnost vlády, to už je vědomé budování rozvratu země. To je vlastizrada. To je vlastizrada, která musí být potrestána trestem nejvyšším,“ řekl Bartoš. Po těchto slovech ho policisté zatkli, odvedli a násilím rozehnali demomostranty, kteří se odmítali rozejít

Proč teď?
V prvé řadě - slova, která vyřkl nebyla novinkou - na předcházející demonstraci je řekl také a nic se nedělo - zřejmě dostala policie zcela jasný příkaz na jaké znamení, tj. po jakých slovech má zasáhnout.

Proč vůbec?
Uniká mi důvod - ta slova nijak zákon nepřekračují a nemohou být důvodem k ničemu, krom sebereflexe těch, které Adam kritizuje.
Rozhánění demonstrace a zatčení řečníka jenom zvyšuje napětí a nenávist vůči establishmentu. Kdo a proč ho chce zvyšovat?

Co dál? Odsoudit Bartoše?
Jeho odsouzení by byl dost zásadní precedens. Za vykřikování protivládních hesel na ulici, v hospodě nebo demonstraci by pak bylo možné soudit kohokoli.
Kde dochází argumenty přichází represe - to už jsme tedy v nepokrytě upřímném totailitním režimu.


Neměl ten Bartoš pravdu?
Jistěže měl. Vláda a premiér obzvlášt mají a musí podle slibu, který složili, hájit zájmy české republiky a to na maximum.
Že to premiér a mnozí minsitři nedělali a nedělají je lehce prokazatelné - stačí porovnat Orbána nebo Fica se Sobotkou a hned poznáme rozdíl.
Můžeme to považovat zatím jen za názor ale je naprosto legitimní. Nejen Bartoš, ale i miliony občanů této země si myslí, že usazování muslimských migrantů v Ćeské republice přímo zvyšujě riziko jak teroristických útoků ale obecně riziko zvýšené klriminality a ohrožení bezepečnosti původních občanů této země.
Tento argument není domněnka ale je doložitelný statistikami ze všech zemí, kde žije větší muslimská komunita zejména Afričanů nebo Arabů.
Berlínský exsenátor Thio Sarrazin si dal práci a shromáždil statistiky z Německa i z okolních západních zemí a pregnantně v číslech doložil jak která komunita migrantů žije.

Nás potěší, že třeba východoevropané patří spolu třeba s Indy k těm, kdo se v západní společnosti integrují, mají nizkou kriminalitu a vyšší vzdělanost.
Muslimové z arabských zemí a Afriky bohužel dopadají nejhůře - nejvyšší kriminalita, nejnižší vzdělanost a zcela jasný trend vytváření oddělených struktur nezávislých na okolním svěě.
Jinými slovy neexistující intergrace s Evropany ale naopak v dalších generacích se zvětšující propast a růst nenávisti k Evropanům a radikalizace jeiich islámské víry.
Pokud známe tato data, tak při vší úctě ke každému prostému muslimu je jasné, že jen šílenec může povolit, aby se i na našem území vytvářela muslimská gheta.
To ani nemusíme připomínat fakt, že v proudu migrantů jsou tisíce bojovníků islámského státu a dalších teroristických organizací.

Pokud premiér a někteří ministři dobrovolně umožnují zvýšování bezpečnostních rizik pro svou zemi a její občany, tak nepochybně zrazují svou vlast a zcela nepochybně se dopouští vlastizrady.
Sobotka a spol se jí podle mého soudu dopustili už dříve jinými svými činy - podle loňského trestního oznámení Josefa Matějky napřiklad tím, že svévolně povolili až čtyřdenní pobyt vojsk USA na území ČR při jeijich průjezdu v loni na jaře.
Tím, že vláda České republiky udělila k jejich pobytu svévolně souhlas, porušila ústavu České republiky, ve které je v článku 43 stanoveno, že o pobytu cizích vojsk na území ČR rozhodují obě komory Parlamentu České republiky.

Tedy nejen podle Bartoše nebo mne ale podle mnoha dalších názorů se pan Sobotka a spol. dopouští vlastizrady a patří před soud.
V tomto ohledu požádám právníky, aby připravili kvalifikovaný podnět státnímu zastupitelství.
A bezesporu si přeju, aby ti, kdo zcela vědomě ohrožují životy, bezpečí a majetky svých občanů, byli potrestátní těmi nejvyššími tresty, protože se jich dopustili v těch nejvyšších ústavních funkcích, a navzdory tomu, že jsou zástupci občanů, konali zcela zjevně a úmyslně a zcela nepopiratelně proti jejich zájmu v souladu s cizími mocnostmi a v zájmu cizích mocností.
To je zrada jako řemen a mě by stačilo, kdyby si to voliči připomněli až půjdou volit ale také je fakt, že naštvaný občan má výsostné právo žádat pro vlastizrádce i výjimečný trest nejvyšší.

A co muslimové?
Muslimové se i u nás zcela nepokrytě hlásají náboženskou nebo pohlavní nerovnost a propagují bestiáln í vraždění nebo mrzačení a veřejně se modlí za zničení státu Izrael.
Nebojím se Adama Bartoše, který sice slovně urazil kdekoho ale nikdy nikoho nepověsil ani nepověsí, ale milionů muslimů, kteří si ve svých zemích prosadili vlastní právo v němž se standardně vraždí mučí mrzačí a jsou počlapávaná práva v podstatě všech lidí - a to dokonce i mužských muslimů. islám ej bohužel ideologie, která od prvopočátku popírá jakákoli lidská práva a znáí jen povinnosti lidí vůči islámskému bohu.
Adam B. je populární antisemita. Jako žid se ho nebojím - ale jako žid se bojím muslimských radikálů, kteří se rodí v evropských muslimských ghetech.
Doma at si každý věří čemukoli ale zatčení Adama B. beru jako precedent, který bude mít doufám pokračování ve všech českých mešitách a modlitebnách, kde se zcela otevřeně hlásá ideologie neslučitelná s naším právem.

Ostatně i tolerance hlásání takové nenávistné ideologie je trestuhodná a neomlouvá jí ani to, že se skrývá za náboženství.


Co to je vlastizrada podle současného zákona:

§ 309
Vlastizrada
(1) Občan České republiky, který ve spojení s cizí mocí nebo s cizím činitelem spáchá trestný čin rozvracení republiky (§ 310), teroristického útoku (§ 311), teroru (§ 312) nebo sabotáže (§ 314), bude potrestán odnětím svobody na patnáct až dvacet let, popřípadě vedle tohoto trestu též propadnutím majetku, nebo výjimečným trestem.

§ 314

Sabotáž

(1) Kdo v úmyslu poškodit ústavní zřízení nebo obranyschopnost České republiky anebo poškodit mezinárodní organizaci zneužije svého zaměstnání, povolání, postavení nebo své funkce nebo se dopustí jiného jednání k tomu, aby

a) mařil nebo ztěžoval plnění důležitého úkolu mezinárodní organizace, orgánu veřejné moci, ozbrojených sil nebo bezpečnostního sboru, hospodářské organizace nebo jiné instituce,

Autor: Jaroslav Novák | karma: 37.74 | přečteno: 1606 ×
Poslední články autora