Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pohádky Večerníčka

2 0
možnosti

R^ Přesně tak jste to pojmenoval.

0 0
možnosti
Foto

1/ Ti co od nás vyvádí dividendy u nás napřed museli investovat-bez nich by nebyly ani dividendy ani pracovní místa.

2/ To si opravdu myslíte, že odliv divident souvisí s tím jestli budeme v EU nebo nikoliv;-D

3/No vlastně do jisté míry ano-bez EU těch dividend odejde méně, nebude totiž z čeho je vyplácet-ty firmybudou mít meně ́ší zisky nebo dokonce od nás odejdou. Problém je, že ty dividendy u nás nezůstanou a nebudou ani pracovní místa, nebudou si u nás domlouvat subdodávky, které už pak často přináší zik, který zůstane u nás a nebudou ani daně, které u nás firmy zaplatí.

3 0
možnosti

To prave ta nepohodlna pravda, kterou prodejna mainstreamova media nesmi zverejnovat ve jmenu EU demokracie a svobody.

0 2
možnosti
Foto

Aby tento váš článek mohl být seriózní analýzou a ne proklamací, za kterou vám zatleská ve čtvrté cenové těsně před zavíračkou pár pologramotných individuí, tak byste musel doložit, že ty lži, někdo lže. Nadšení zastánci "všeho z EU" mohou jistě realitu různě přikrášlovata zkreslovat, ale seznam toho, co zde uvádíte jako ony "nejčastější lži" by takto postavil jen úplný idiot.

Další problém je pak ona vaše "pravda", kterou stavíte proti těm lžím. Bez argumentů nebo s velmi pochybnými argumenty negujete to, co fanatičtí eurohujeři naopak vyzdvihují.

Realita se dle mého soudu i v tomto případě skrývá kdesi mezi.

Jsou nezpochybnitelné mnohé obchodní, ekonomické i občanské výhody, na druhé straně je pocit nesvobody, nepřijatelné právní normy, byrokratická zátěž a mnohdy nerespektování různých národních zájmů členských zemí. Odpor k EU, eventuálně touha po odchodu z Unie je tak spíše otázkou ideologickou a nacionální, což je jasně patrné v případě Británie, která nebude z brexitu ekonomicky benefitovat, ale její obyvatelé, pokud to stále většina z nich ještě vůbec chce, se mohou cítit svobodnými Brity, kteří mohou žít v iluzi, že jen oni sami o sobě rozhodují.

5 1
možnosti
Foto

Okamurovske bláboly...jděte raději agitovat do Srbska,tam se moc snaží do EU dostat a vysvětlené jim jak moc tady trpime....

5 2
možnosti

A vy jste nenapsal blábol?

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS