Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

velitel mesta bugulmy

27. 8. 2009 1:15
Olgu ne

Obvykle s vámi souhlasím, ale s podporou Zubové se smířit nemůžu. Co ta Soukupova tlačenka za ní? Co ten přeskok do ČSSD? Pardon, ale nevypadá zrovna na zásadovou političku, která ví, co dělá. Spíš na naivního bílého koně Soukupa a socanů.

0 0
možnosti
KA

krabi

6. 6. 2009 9:35
volte program !

na každém politikovi a každé straně je podstatné to,  jaký program zastupuje a jak je schopen ho prosadit. Volit "osobnost (fýrera)" je prostě jen fašismus...

0 0
možnosti
MH

Helena1

6. 6. 2009 8:03
Odvážná slova

...Přesto všechno je v obou stranách dost velmi slušných lidí na to, aby měli mít šanci být zvoleni...

0 0
možnosti
K

kenev

6. 6. 2009 8:30
Re: Odvážná slova

Kde se schovávají? Sem s nimi!

Pravda je někde jinde. Pokud jsou a nejsou na výsluní, tak se tomu dá věřit.

Když se dostanou na výsluní, tak zase nejsou.

Je to bohužel politika.Rv 

0 0
možnosti
MC

sualk

6. 6. 2009 7:44
Vážený žurnalisto.

Se spoustu věcí v článku lze souhlasit. Některé argumenty nemohu posoudit. Je zřejmé komu se snažíte tímto článkem nalít hlasy v předvolební kampani. Rozhodně jsem ovšem proto, aby nás vedla nová česká inteligence. Tou je bezesporu strana Petra Macha.

http://www.svobodni.cz/article.aspx?articleid=26

0 0
možnosti
A

agent

5. 6. 2009 23:55
Nevěřím ani jedné

z parlamentních politických stran. Proto jsem volil malou stranu v naději, že 70% občanů této země procitne, půjde k volbám a svými hlasy vyžene ty, kteří zde téměř dvacet let předvádí svoji neschopnost ve směru služby lidem, ale dokonalou schopnost rozkrádat formou tvorby a schvalování zlodějských zákonů, umožňování korupce, zločinnosti, směšným trestům pro pachatele tr. činnosti a pod.  Volil jsem člověka, který byl 5x uvězněn, který zveřejnil udavače StB, které komunističtí soudci v demokracii očišťují jak na běžícím páse, člověka který rozkrývá  mnohé o čem se oficiálně nepíše a který hned po "puči"   upadl v nemilost  jeho tvůrců...! Člověka, který  je na tom dnes hůř, než za dob socialismu. Kéž by nás, jeho  voličů  bylo VÍC...!R^

0 0
možnosti
R

rozumbradadada

5. 6. 2009 23:41
čeští europoslanci

http://www.openeurope.org.uk/research/mepranking.xls jen ať se každej podívá, kdo je v české republice zásadový politik, který prosazuje na půdě Evropského parlamentu transparentnost EU! Doporučuji se zaměřit na 18. příčku, a pak na opačný konec, a to na 451. příčku!

0 0
možnosti
DM

Dr. Muroň

5. 6. 2009 23:31
Mýlíte se ve 2 věcech

Zubová, která zveřejnila jí omylem zaslaný mail se zachovala, jak se k sobě lidi nechovají v jedné straně, ale k oponentům - a to ještě jen někteří. Bursík není lumen, ale ona teprv ne. Což by bylo na dlouhé psaní, takže nerozvádím dále.

Máte pravdu v mnoha věcech ve své kritice. Nicméně spočtěme důsledky. Volit malé strany např. Zubovou a spol. znamená odečíst hlasy Bursíkovi. Rád ho nemám, ale část lidí jim hlasy dá. Takže demokratičtější část parlamentu ztratí cenné hlasy. Podobně u lidovců, pokud neprojdou, tak může ODS mít nejvíc hlasů a mít jen Pyrrhovo vítězství, ne skutečné. Jak si bursík spravuje stranu nemám iluze, ve vládě si toho vymanipuloval dost, na rozdíl o lidovců, kteří hájili Čunka a na volební program nezbyly síly.

Zkrátka ODS bez obou těchto malých stran nebude mít většinu. Komunisti s paroubkovi (neříkám jím sociální demokraté, to Paroubek zas tak není) ovšem ano. Těmto stranám hlasy odebere nepatrně paní Volfová, kterou podporuje Zeman.

0 0
možnosti
DM

Dr. Muroň

5. 6. 2009 23:37
Re: Mýlíte se ve 2 věcech

Paroubek dávno nasedl do vlaku komunismu. Kvůli nim a ruským zájmům nechce americký radar, např. Jinak beru lidi, kteří by ho nechtěli z jiného důvodu. Pokud ho někdo nechce, protože je ve službách Moskvy, tak jde o zcela jinou věc.

Pokud Paroubek vyhraje, tak bude vládnout a Filip a Putin budou fakticky rozhodovat. Paroubek je schopný  jako výkonný politik, bude dobře plnit jejich vůli. Už nyní dělá, co vidí soudruhům na očích. Tohle je nebezpečí. První republika trvala taky cca 20 let. Jak dlouho potrvá ta současná?

Z tohoto hlediska podporuji Topolánka, i když jeho fota, kde pobíhá ne jen nahý, ale i ztopořený, v přítomnosti nejen partnerky, ale i další mladé ženy u Berlusconiho, mi k tomu moc důvod nedávají. Chápu naturisty, chápu v soukromí se opalovat nahý, třeba i před dalšími ženami. Myslím, že z nudistické pláže by ho vyvedli, kdyby tam chodil s erekcí. A vadí mi, jak lže kolem. Nicméně Paroubek je o mnoho horší varianta.

0 0
možnosti
JN

vecernicek

5. 6. 2009 23:01
Portrét Masaryka koupil Rath za 10 000 Kč

je pozdě a na prolhané blbce fakt nemám náladu

1) Portrét Masaryka koupil Rath do kanceláře za 10 000 Kč

2) Běžná cena portrétu od Vládi Zubove je cca od 50 000 výše. Za desítku už neprodávám obrazy ani já - realtivně anonymní výtvarník. Takže nákup byl spíše za symbolickou cenu.

3) Hlavním důvodem proč Olga hlasovala proti vládě bylo to, že v den hlasování Topolánek odmítl tři návrhy Olgy a jakubkové - odvolat Veseckou kvůli kauze justiční mafie, zákaz kamionů o v pátek a zahájení práce na zákoně o lobingu.

Topolánek ale dostal mylnou zrávu že raninec vládu nepotopí a tak se na zelené rebelky vyflákly. A ony na něj taky. Vše lze jednoduše najít na webu - prosím další rozumbrady at neobtěžují a své kidy nejprve ověří.

0 0
možnosti
F

fox10

5. 6. 2009 22:45
Prober se

Bez sve vecernicky vypravet detem. Ta tvoje Zubatka, jejiz manzel zcela zahadne prodal debi/ovi Rathovi- za penize kraje- mazanice za nekolik milionu- a ona pak zahadne hlasovala proti vlade? Tomu rikam cestny politik ;-(

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

5. 6. 2009 22:36
rád bych znal

nějakého slušného politika.

0 0
možnosti
A

agnostik1

6. 6. 2009 7:35
Re: rád bych znal

Mluvíte mi z dušeR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury