Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

parquin

2. 11. 2008 20:44
jen ať tam zůstane Topolánek

- ale ono to vypadá, že ODS je spíš vlčí smečka - dosud silný vůdce, který ODS vyhrál všechno,  jen jednou zakolísá a už se cení tesáky a útočí na slabiny

0 0
možnosti
T

Treehorn

2. 11. 2008 16:33
Topolánek...

...méně schopný než Bém, Bendl a Zahradil. Bože, ty seš blb. Bém je suveréně největší populistická nula na český pol. scéně. Bendl je ubulenec, kterej neunesl ani prohru v kraji. Zahradil vytrvale podkopává naší pozici v EU (a to prosím EU rád nemám, ale když už tam jsme). Topolánek je jedinej, kdo se odvážil začít s reformama - ODS od něj dává ruce pryč a tím zrazuje pravicové myšlenky. Jste opravdu hlupák.

0 0
možnosti
MC

sualk

2. 11. 2008 15:40
Dobrý článek

Osobně si myslím, že ani jeden není tím velkým vůdcem jakým byl Václav Klaus, ale každý má v sobě něco co by mohlo být určitou vzpěrou pro vůdce dohody, jen by museli poslouchat i zpětnou vazbu ,,přízemí ". To se jim vymknulo z kontroly. Nyní je nutné zalévat a hýčkat ideu hodnot pravice právě směrem dolů k občanům tak, aby strana zopakovala úspěch z volebního roku 2004. Zdaleka jste zde nevyjmenoval všechny ,, hrdiny" ODS, kteří by mohli pomoci vpřed. Možná by tím symbolem mohla být spíše p. Němcová, která si myslím s těmito vzpěrami jak jsem výše uvedl by mohla přivést stranu k výhře v nastávajících volbách. Jinak si myslím, že je nejlépe zatím ponechat p.Topolánka, ale ten by se musel nejprve sejít s presidentem V.Klausem a určité věci korigovat a nenechat se tolik ovlivňovat koaličními stranami. Však vstupoval do koaliční vlády jako vítěz, tak to přece není žádné válcování menších stran, kterým se to musí dát jasně najevo.

0 0
možnosti
T

Tupolanek

2. 11. 2008 15:10
Boze proc?

Chudacku nauc se trochu premyslet;-D

Dnes jsem schvalne poslal sms na podporu Paroubka asi ve 13.15 a svete div se potvrzeni o doruceni me doslo asi ve 13:45... po skonceni poradu, kde jasne soudruh Paroubek prohral. Co z toho vyplyva? To je jednouduche snad to pochopi, modry mozek, ktery si mysli, ze socany voli jenom socky a volici s prumernym vzdelanim. Mimochodem, kdyby socky a mene inteligentni lide chodili k volbam, tak socani dostanou 70% hlasu...

0 0
možnosti
BH

BoboHml

2. 11. 2008 15:00
Zajímavý názor.

R^

0 0
možnosti
D

dutina

2. 11. 2008 14:53
Nevím kdo by mohl Topolánka nahradit

nikoho relevantního jsem neviděl, musí změnit styl chování to je jasné .. Tošenovský je moc nerozhodný a slušný  by  ODS dotáhl asi ke špatnému konci.Neslyšel jsem od něho žádnou zásadní myšlenku.

0 0
možnosti
JM

jakub.m

2. 11. 2008 14:36
Se základní myšlenkou "oddalíkovštění" souhlas

Se základní myšlenkou "oddalíkovštění" souhlas, ale Zahradil není tím konzervativním politikem, v ODS vždy působil jako liberál. Ani ty jeho názory na EU už nejsou, to co kdysi.

Trochu mi v textu chybí i zhodnocení Tošenovského.

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury