Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

29. 10. 2008 0:13
nemám rád státní svátky- je to ztělesněná trapnost

Svátek 28 . října neslavím. Je mi mnohem sympatičtější svátek sv. Václava, patrona země české.

Pan Klaus dnes při projevu na Hradě chváli "českou civilnost", uměřenost.

Ale jak může být "uměřený" národ, který setrvává desítky let ve šklebu skoro dábelském. Pak je to jen "z nouze ctnost". Největším svátkem a slavností je pro mne, kromě Vánoc a Velikonoc, slavnost Božího Těla. V ten den jedu na Lomec u Vodňan, nebo do Mrákova.

P.S. Ta přehlídka byla neuvěřitelně zpackaná, lampasáci pochodující stalinským stylem - tragédie. Styděl jsem se - a styděl jsem se ještě víc, když jsem uviděl ty rudé zlodějské generály kolem Klause.

0 0
možnosti
XX

xaeris

28. 10. 2008 21:39
A co se takhle probrat?

Člověče, tahle malá země, ze které se zmizelo po 89 nenávratně víc než 500 mld. Kč, před tím tu 40 roků řádil bolševik a před ním nás dusili fašisti, na co si to hrajete?Důchodci se brzo budou chodit pást, protože penze nebude k životu, přemnožená státní správa se líně válí  za daně těch slušných, upřednostňuje před nimi úmyslně nepracující menšiny,  byrokracie v EU mlaská a řeší nesmyslné Špidloviny, islámu už podala nejméně prst a my teď budeme dělat moagory ještě ke všemu Amíkům.Kdybychom byli suverénní a prosperující stát a ne jeho česká  karikatura, pak možná, ale takhle není nad čím jásat.A ani bohdá NEBUDE. 

0 0
možnosti
RK

McCorner

28. 10. 2008 23:40
Re: A co se takhle probrat?

Je mnoho věcí nad kterými můžeš jásat, nebo minimálně být vděčný.

Třeba to že tu není válka, že je tu svoboda (ve smyslu že můžeš říct veřejně svůj názor, můžeš se rozhodnout, jestli odejdeš do ciziny, nebo se budeš válet doma nebo pracovat ...). Že tu není hladomor (stále slyším o tom, že brzo se někdo bude muset chodit pást, protože nebude mít na jídlo ... no zatím jsem nikoho takového nezaregistroval ... i o bezdomovcích slyším max. že zemřeli tím že umrzli poté co se opili, ale ne že zemřeli hlady).

A ohledně byrokracie, islámu ... jestli máš lepší způsob jak řešit problémy, psát zákony ... udělej s tím něco, založ si stranu, nebo vstup do už vzniklé a změn to ... ale ono je jednodužší jen na netu psát jak je všechno špatné.

0 0
možnosti
K

kion1

28. 10. 2008 19:33
Volič Národní strany

Bůh žehnej České republice, a slušným lidem v níR^[>-]!

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury