Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zuzanak

2. 7. 2009 23:26
agrese je v kurzu

ahoj Večerníčku,

je to náhoda,že jsem si přečetla Váš článek a všechny ty bláboly lidí,kteří reagovali.

Panečku! Co názor-to originál.Já ten záznam celého Mistrova vystoupení viděla hned jak se to stalo- a musím uznat,že útok to byl veskrze nechutný!To křápnutí té hlavy! Fuj! Eurovychování našeho Mirka - oddaného otce kojence zplozeného mimo manželství- je alarmující nejen v tomto tragikomickém příběhu.Ale jak se zdá,mnoho lidí agresi tleská ...:-( a té je pan Topolánek ukázkovým představitelem,verbálním a nyní i fyzickým.Já tento druh buranství odsuzuji ,představme si v této roli třeba Tonyho Blaira.Zaútočil by?Dětí měl hodně,nikde je nevozil,nikoho neudeřil,fotili ho neustále.Že by kulturnější země?Ahojky;-)

0 0
možnosti
C

cojanato

3. 7. 2009 0:07
Re: agrese je v kurzu

Díky Vašemu příspěvku to čtu znovu a mohu říci, že sdílím Váš názor. :-)R^

Staré, ale stále aktuální téma.

0 0
možnosti
WW

sluni-sluni

2. 11. 2008 9:58
naprosto souhlasím,

jako politik tahat dítě na tiskovku po prohrané partii (a takhle se jím zaštiťovat) dokáže jen labila. poznámky, že když jedu v MHD, autě ..apod... - můžete mi říci jestli jste někdo tady  politik, nebo berete někdo dítě do práce když dostáváte vyhazovat a s dítětem v náruči jdete oponovat šéfovi? asi těžko.... topol dobře věděl, že tam ti novináři budou a tohle byl důvod jak ukázat jakej je chudák, a že on je ten hodnej. bulvár nemusím, ale tohle opravdu nebylo černobílý. a novinář se postaral samozřejmě o náležitou publicitu. jo a novinář fakt nejsem

0 0
možnosti
X

xpepik

2. 11. 2008 3:06
OMG

Nepsal tento článek náhodou pan fotograf? :-©

0 0
možnosti
JM

jirijavu

1. 11. 2008 21:59
novinář

Jste prostě zase a jen novinář. Je tedy více než jasné, na čí straně budete stát... Rv

0 0
možnosti
MC

sualk

1. 11. 2008 18:45
Postřeh

Opravdu postřeh to Vám musím říci. Na to by našinec jen stěží asi přišel. Doufám, že příště vyberete lepší téma. Vždyť mi přece nechcete tvrdit, že ten fotograf nemohl nic tušit do čeho jde. myslím, že si musí být vědom co obnáší tato jeho činost. Nebojte se, o takového provokujícího fotografa, že neví oč zde kráčí. A pokud by se bál nějakého šťouchance tak by tam asi nebyl v ten daný čas. však jistě víte, že lídr bez libida nic nedokáže. To, že Mirek v tu chvíli svůj libid dobře neusměrnil mezi mantinely to snad dovedete pochopit i Vy.

0 0
možnosti
TT

tappat

1. 11. 2008 10:17
kdy uz si konecne tady lidi uvedomi

ze jedina spatna vec na topolankovo reakci (a to rozhodne neni muj oblibenec), bylo to, ze tomu "fotografovi" nedal do drzky tak, ze by ho nepoznali ani po hlase. Chovani toho pablba z blesku je neco naprosto nepripustnyho a muzou za to cesky soudy, nikdo jinej. Kdyby nebyly z bulvaru podelany, tak za kazdou prasarnu napari blesku takovou nahradu skody, ze jim to nepokreje ani 3leta trzba a blesk skonci. Uz to melo bejt davno. Takhle jsou drzi vic a vic.

0 0
možnosti
KK

krpec_34

1. 11. 2008 2:41
priklad,

jedu v aute s jednorocnim synem, musim, breci, je momentalne ve spatne

nalade, KONECNE usne, a za chvilku na me zatroubi jeden blazen,

kvuli cemu vi jen on, bezduvodne, v momente vzbudi maleho, no co,

prepadne me vztek, kdyby byl vedle me, klidne bych mu to dal na vedomi.

Tu jde o to jestli mate deti a jestli vite o co tu jde. Slovum jako zneuziti bych se obloukem vyhnul.

0 0
možnosti
S

SuiVanOrton

31. 10. 2008 21:55
Souhlasím

Souhlasím. Prostě tahat dítě na tiskovku v den vyhlášení výsledků voleb je totální hovadina. Jeslti není schopný se domluvit se svojí přítelkyní na tomhle jediném dnu tak jak může řídit celou zemi, kde je třeba domlouvat stovky mnohem složitějších věcí. Topolánek dělá ODS jenom ostudu a já si myslím že sám velmi přispěl  k drtivé porážce ODS ve volbách.

0 0
možnosti
T

Tausret

31. 10. 2008 15:29
Nechápu, co je tady k řešení,

když si nepřeji, aby mne nebo moje dítě nějaký paparazzo fotil, mám právo se bránit. Ten blbísek fotograf prostě jenom utrpěl pracovní úraz, to už je holt riziko jeho povolání.

0 0
možnosti
JK

kagmark

31. 10. 2008 14:54
Takhle

Srač-koidní článek jsem už dlouho nečetl. Novináři,potažmo fotografové simyslí,že si můžou dělat co chtějí.Zachoval bych se úplně stejně,i když Topolánka moc nemusím.Je to vzkaz i ostatním,že pokud se někdo jen otře o moje děcko dopadne stejmě,možná i hůř. Jsou to ho-vada,která se neštítí ničeho. Dítě se bránit nemůže,ale táta jo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury