Evropu čeká "léčba Trumpem"

Je na zvracení číst a poslouchat v posledním týdnu české komentátory a novináře. Stále hledají vinu, proč byl zvolen Donald Trump americkým prezidentem. 

Hledají vinu - tedy stále operují s tím, že zvolení Donalda je prohřešek, chyba, zločin, za který někdo nese vinu. 
Mimojiné ji našli u majitele facebooku - internet totiž umožnil prolomit informační - popravdě dezinformační antikampaň manistreamových médií a umožnil mu dostat své nezkreslené názory přímo k voličům. Je přiznačné, že Mark Zuksberger po chvilce odporu přijal vinu a slíbil do budoucna nápravu: „Rozumíme, že musíme dělat mnohem víc a že je důležité, abychom se nadále zlepšovali v detekování dezinformací. Jsme odhodláni na tomto problému pracovat.“ 
Co to znamená? Omezení svobody slova na facebooku?Co to je dezinformace? Třeba to, že Clintonová manipulovala svévolně a protizákonně se supertajnými informace a to tak, že ohrozila na životě americké vojáky a agenty  po celém světě?

 Že spáchala kriminální čin, za který by nebýt součástí establishmentu šla sedět a na hodně dlouho? A to v každé zemi na světě?

V čem je Donald takový gangster, kterého se naše elity tak děsí?
V první a hlavní řadě, není placený zbrojní lobby, ani bankéři z Wall Street, jako všichni, slovy všichni jeho protikandidáti. Ano, Hillary nebyla jediná, kterou podpláceli podvodníci odpovědní za celosvětovou ekonomickou krizi a zbídačení miliard nevinných lidí. 
Tady hledejme klíč k jeho jinakosti i k jeho zvolení. 
Proto si může dovolit vyslovit, že s Putinem se za půlhodiny dohodne - když budu volně parafrázovat, tak dohodne se během minuty a zbývající půhodinu mohou chlastat (Donald je ovšem abstinent). 
Donald nemá jediný důvod válčit - Obama - velký mírotvůrce během svého funkčního období bombardoval 7 suverenních zemí.  
Samozřejmě o těchhle souvislostech média neinformují  - Donald je gauner, protože mluví škaredě o ženách - no kdo slyšel soukromý skrytě natočený rozhovor tak vyslechl to, co si chlapi denně v hospodách i jinde o ženách vypráví. Není v tom nenávist k ženám, ale naopak touha po ženách skrytá za přehánění a vychloubání. Kdo z nás chlůapů  - tedy skutečných chlapů, co milují baby - tak nemluvil, ať hodí kamenem.
Donald je holt chlap, který nejen v tomto tématu říká bez obalu, co si myslí. Je to špatné?
Ano, Hillary není co slovo, to srdce na jazyku - je to rozená intrikánka - o ženách mluví hezky, ale když je její muž znásilní nebo sexuálně obtěžuje, tak ona tyto ženy vydíráním nutí k mlčení.
Pokud někdy své srdce otevře, tak je to stoka nenávisti a války - upřímně věří tomu, že USA jsou vyvoleny k tomu, aby světu diktovali válku i mír, aby byly celosvětový policajt. Žádá, aby Rusko bylo pokořeno, aby svět se podvolil USA  a přijal jeho diktát. Za slovy demoracie hledejme ovšem Wall Street, Coca-Colu zbrojaře nebo ropné koncerny. 
Navzdory její hlouposti, jde z téhle kozy mráz. Za jejími činy jsou tisíce mrtvých - ne obrazně  - doslova - od Lýbie přes Ukrajinu po Sýrii.Tahle zrůda spolu s Buschovými Clintonem i Obamou měly už dávno sedět v Haagu ve vězení za válečné zločiny. 
Je štěstí pro celou planetu, že Hillary Američané nezvolili. A pokud bychom měli někdy hledat nějaké chyby tak v tom,  proč se stále najde dost idiotů, kteří by taková válečná agresivní hovada do čela vedení států prosazují. 
Mimochodem - Český rozhlas měl k volbám debatu, na kterou zvali zástupce politických stran. Když SPD nabídla mne, tak zaznělo "ne, Večeníček nikdy". 
Ano, naše veřejnoprávní debata musí mít jistá pravidla  - nesmí zaznít odpovědi na otázky, které nesmí být položeny. Doufejme, že volby v USA jsou počátek konce gangsterů, zkorumpovaných a nechopných politků i v Evropě. Po falšování voleb v Rakousku čekejme v nových volbách zvolení kandidáta Svobodných Norberta Hofera, ve Francii Marine Le Pen a samzřejmě by bylo fajn kdyby i čeští a moravští voliči otevřeli oči a přestali i u nás volit ty, kdo je po celá desetiletí soustavně podvádějí a okrádají.  

Autor: Jaroslav Novák | středa 16.11.2016 9:00 | karma článku: 40,94 | přečteno: 1746x
  • Další články autora
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury