Zločiny ISIL tabu - vězení i za dokumenty o holocaustu?

Francouzská prokuratura nařídila vyšetřovat šéfku francouzské Národní fronty. Marine Le Pen popudilo tvrzení jednoho novináře, který přirovnal její stranu k Islámskému státu. 

 V reakci na to začala tweetovat otřesné záběry o krutosti Islámského státu s textem „IS, to je tohle!" Podle prokurátora jsou záběry propragandou ISIL a jsou i urážkou obětí.  color="rgb(0, 0, 0)"Přiznám, že taková fota nechci vidět, děsím se jich. Pokud mě ale zavraždí nějaká fanatik jehož nenávistnou ideologii toleruje široký politický a mediální mainstream v celé Evropě, pak není nic potřebnějšího, než svědectví o zvěrstvu šířit a před nebezpečím varovat. Pokud by mě jako oběť něco urazilo, pak nikoli zveřejnění zločinu ale snaha ho zamést pod koberec. 
Pamatujete jak před pár dny Norové oznámili, že stovky migrantů mají (a sdílejí ) v mobilech a laptopech velké množství fotografiií a videí z poprav islámského státu? Tehdy to politici omlouvali tím, že zřejmě těmi záběry chtěli  ti bezmocní silní mladí muži s nejmodernější technikou plnou teroristické propadandy v Evropě ukázat před čím  color="rgb(0, 0, 0)"prchají. 
Začínám chápat, že když má fotky uřezaných hlav opoziční demokratická poltička, tak je to na vězení, ale když má fotky uřezaných hlav muslim,  je to v podstatě jen vzpomínkové rodinné foto z víkendového tábora mezi islamisty.V nacistickém Německu bylo také nemožné šířit záběry z koncentračních táboru a svědectví o zvěrstvech nacistů a tuto politiku korektnosti vůři nacizmu zastávaly až do války téměč všechny evropské země. Dějiny se zřejmě vracíNacisté byli nejbližší spojenci muslimských zemí a jak víme muslimové a jejich političtí vůdci po celém světě zpochybnují holokaust a dodnes velebí nacisty za to jak si uměl poradit se Židy. Pojďme si tedy říct jak dál - bude vězení i za dokumenty o holocaustu? 

Autor: Jaroslav Novák | pátek 18.12.2015 9:00 | karma článku: 31,80 | přečteno: 807x